Kaali on monin tavoin terveellistä.

Lisää kaalia pastan joukkoon

Kaalille on paljon muitakin käyttöä kuin iänikuisessa laihdutuskeitossa. Kokeile lisätä kaalia keventämään pasta-annosta.

torstai 9. tammikuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Sekoita ohuiksi suikaleiksi silputtua, kiehautettua valkokaalia pastan joukkoon.
Annos kevenee maun kärsimättä.

- Martin Kreutzer, KUNTO PLUSsan ravitsemusasiantuntija


Tiesitkö tätä kaalista


Kaalien sisältämät sydämelle terveelliset antioksidantit, kuten flavonoidit ja katekiinit maistuvat 20 %:n mielestä karvailta.

Kaali täyttää hyvin ja 150 grammaa kaalia tyydyttää päivän C-vitamiinitarpeen.

Kaalia kannattaa käyttää tortillan tai wrapin asemesta sekä raasteena, sillä kypsentämättömässä kaalissa kaikki terveyttä edistävät ainesosat ovat tallella.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee