Lisää kaalia pastan joukkoon
Kaalille on paljon muitakin käyttöä kuin iänikuisessa laihdutuskeitossa. Kokeile lisätä kaalia keventämään pasta-annosta.
Kaalille on paljon muitakin käyttöä kuin iänikuisessa laihdutuskeitossa. Kokeile lisätä kaalia keventämään pasta-annosta.
Sekoita ohuiksi suikaleiksi silputtua, kiehautettua valkokaalia pastan joukkoon.
Annos kevenee maun kärsimättä.
- Martin Kreutzer, KUNTO PLUSsan ravitsemusasiantuntija
Kaalien sisältämät sydämelle terveelliset antioksidantit, kuten flavonoidit ja katekiinit maistuvat 20 %:n mielestä karvailta.
Kaali täyttää hyvin ja 150 grammaa kaalia tyydyttää päivän C-vitamiinitarpeen.
Kaalia kannattaa käyttää tortillan tai wrapin asemesta sekä raasteena, sillä kypsentämättömässä kaalissa kaikki terveyttä edistävät ainesosat ovat tallella.