Kaali on monin tavoin terveellistä.

Lisää kaalia pastan joukkoon

Kaalille on paljon muitakin käyttöä kuin iänikuisessa laihdutuskeitossa. Kokeile lisätä kaalia keventämään pasta-annosta.

torstai 9. tammikuuta 2014 teksti I. FORM-redaktionen

Sekoita ohuiksi suikaleiksi silputtua, kiehautettua valkokaalia pastan joukkoon.
Annos kevenee maun kärsimättä.

- Martin Kreutzer, KUNTO PLUSsan ravitsemusasiantuntija


Tiesitkö tätä kaalista


Kaalien sisältämät sydämelle terveelliset antioksidantit, kuten flavonoidit ja katekiinit maistuvat 20 %:n mielestä karvailta.

Kaali täyttää hyvin ja 150 grammaa kaalia tyydyttää päivän C-vitamiinitarpeen.

Kaalia kannattaa käyttää tortillan tai wrapin asemesta sekä raasteena, sillä kypsentämättömässä kaalissa kaikki terveyttä edistävät ainesosat ovat tallella.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee