Mustikka ehkäisee lihomista

Mustikka sisältää runsaasti antioksidantteja, joista on hyötyä sydämelle ja silmille. Uusien tutkimusten mukaan mustikka auttaa myös painonhallinnassa.

Mustikkauutetta tavanomaisen ruokansa lisäksi syöneiden rottien paino nousi 10 % vähemmän kuin rottien, jotka eivät saaneet uutetta. Tutkijat toivovatkin voivansa kehittää mustikasta lääkkeen yhä yleistyvää lihavuutta vastaan.

Antioksidantit pysäyttävät rasvasoluja

Luontaiset antioksidantit kuten flavonoidit ja fenolit voivat estää rasvasolujen varastoitumista kehoon. Tuoreen tutkimuksen mukaan antioksidantit tunkeutuvat suoraan rasvasoluihin ja estävät triglyseridejä tuottavan entsyymin toimintaa.

Triglyseridit ovat rasva-aineita, joita ei saisi olla liikaa veressä. Löydöksen avulla tutkijat toivovat kehittävänsä keinon, jolla lihavuutta voidaan torjua antioksidantteja hyödyntäen.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background