Tietoa KUNTO PLUS -lehdestä

KUNTO PLUS on terveen elämäntavan äänenkannattaja!

KUNTO PLUS kertoo liikunnasta, terveellisestä ravinnosta, vähärasvaisesta ruokavaliosta, lääketieteestä, seksistä, psykologiasta, parisuhteesta, kehon hyvinvoinnista, vapaa-ajasta ja vaihtoehtohoidoista.

Asiantuntevat ammattilaiset kirjoittavat, arvioivat ja neuvovat omaa alaansa koskevissa asioissa, niin että koko ajan saat ajankohtaista ja varteenotettavaa tietoa.

Kokonaisvaltainen lehti

KUNTO PLUS ilmestyi ensimmäistä kertaa helmikuussa 1987 ja on sen jälkeen kehittynyt vauhdilla, mikä kuvastaa lukijoiden elämässä tapahtuneita muutoksia. 80-luvun lopussa kerrottiin puistossa hölkkäävistä lapsettomista pariskunnista - naisella sinistä luomiväriä ja trikoot yllä. Tuolloin keskusteltiin puutostauteja ehkäisevistä vitamiineista ja mineraaleista.

KUNTO PLUS on nyt kokonaisvaltaisempi lehti kuin tuolloin, sillä ravinnon ja lääkkeiden, treenin ja hyvinvoinnin sekä ravinnon ja liikunnan väliset raja-aidat ovat madaltuneet. Kerromme ravitsemuksen mahdollisuuksista auttaa ehkäisemään elämäntapasairauksia ja kerromme ravinnon vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin.

Liikunnan saralla tärkein tehtävämme on innostaa lukijamme liikkumaan. Tavoitteenamme on tehdä liikunnasta terveellinen osa arkea. Annamme parhaat mahdolliset välineet omiin tavoitteisiin pääsemikseksi, olipa tuo tavoite sitten litteä vatsa, työstressin lievitys tai oma juoksuennätys. Tarjoamme tavoitteellisia ohjelmia, harjoituksia, vinkkejä ja – ennen kaikkea – onnistumisen elämyksiä sekä vasta-alkajille että edistyneille kuntoilijoille.

Seuraamme liikunnan, ravitsemuksen ja hyvinvoinnin alojen sekä kehon ja mielen yhteistoiminnan tutkimusta ja opastamme niiden aktiiviseen hallintaan muun muassa ravitsemuksen ja liikunnan avulla.

Kiinnostava, aktiivinen lukijakunta

KUNTO PLUSsan lukijat muodostavat erittäin kiinnostavan ryhmän: keskivertolukijalla on hyvä koulutus ja työpaikka, hyvät tulot, korkeat elämänihanteet ja kunnianhimoja. Elämältä vaaditaan laatua, olipa kyse kumppanin tai juoksukenkien valinnasta, vanhemmuudesta tai vapaa-ajasta.

Suomen KUNTO PLUSsan I FORM -sisarlehdet ilmestyvät Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.