Mitä plussa tarkoittaa?

Plussa tarkoittaa etuja Kuntoplus.fi-sivuston käyttäjäksi rekisteröityneille ja tilaajille pääsyä kaikkiin aineistoihin.

+-merkillä merkityt Plus-sivut ovat tarjolla tilaajille tai Kuntoplus.fin käyttäjiksi rekisteröityneille.

Kuntoplus.fi sisältää kolmenlaista aineistoa - kaikille satunnaisillekin kävijöille tarjolla olevia artikkeleita sekä plussalla merkittyjä sivuston käyttäjiksi rekisteröityneille tai vain tilaajille tarjolla olevia +-artikkeleita.

Kunkin Plus-sivun ylälaidassa kerrotaan punaisella pohjalla, onko sivu vain tilaajille vai kaikille sivuston käyttäjäksi rekisteröityneille.

Tilaa lehti - pääset kaikkiin aineistoihin >>

Luo itsellesi Kuntoplus.fin käyttäjätunnukset täällä. Tallenna asiakasnumerosi ja tilauksesi postinumero käyttäjätietoihisi, ja +-sisällöt ovat sinun!

Jos sinulla ei ole asiakasnumeroasi tallessa, voit pyytää sen Bonnierin asiakaspalvelusta sähköpostiisi täältä: http://bonnierjulkaisut.fi/fi-FI/forgotten-login

Etkö ole tilaaja? Rekisteröidy sivuston käyttäjäksi - pääset rekisteröityneille käyttäjille suunnatuille +-sivuille >>

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background