Mitä plussa tarkoittaa?

Plussa tarkoittaa etuja Kuntoplus.fi-sivuston käyttäjäksi rekisteröityneille ja tilaajille pääsyä kaikkiin aineistoihin.

+-merkillä merkityt Plus-sivut ovat tarjolla tilaajille tai Kuntoplus.fin käyttäjiksi rekisteröityneille.

Kuntoplus.fi sisältää kolmenlaista aineistoa - kaikille satunnaisillekin kävijöille tarjolla olevia artikkeleita sekä plussalla merkittyjä sivuston käyttäjiksi rekisteröityneille tai vain tilaajille tarjolla olevia +-artikkeleita.

Kunkin Plus-sivun ylälaidassa kerrotaan punaisella pohjalla, onko sivu vain tilaajille vai kaikille sivuston käyttäjäksi rekisteröityneille.

Tilaa lehti - pääset kaikkiin aineistoihin >>

Luo itsellesi Kuntoplus.fin käyttäjätunnukset täällä. Tallenna asiakasnumerosi ja tilauksesi postinumero käyttäjätietoihisi, ja +-sisällöt ovat sinun!

Jos sinulla ei ole asiakasnumeroasi tallessa, voit pyytää sen Bonnierin asiakaspalvelusta sähköpostiisi täältä: http://bonnierjulkaisut.fi/fi-FI/forgotten-login

Etkö ole tilaaja? Rekisteröidy sivuston käyttäjäksi - pääset rekisteröityneille käyttäjille suunnatuille +-sivuille >>

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background