KUNTO PLUS numero 3

Uusi KUNTO PLUS on ilmestynyt! Tutustu lehden sisältöön.

Tilaa KUNTO PLUS – mahtava tarjous!

 • TREENI: PuolimaratonkouluSyyskuun puolivälissä voit olla elämäsi ensimmäisen – tai nopeimman – puolimaratonin maalissa! Sekä vasta-alkajat että kokeneemmat juoksijat voivat aloittaa treenin kanssamme vaikka saman tien!
 • RAVINTO JA TERVEYS: Levä suojaa 12 sairaudeltaDiabeteksesta depressioon, veritulpasta rintasyöpään – merilevä sisältää moneen vakavaan sairauteen tehoavia ainesosia. Lisäksi se helpottaa painonhallintaa. Levät ovat rantautumassa myös eurooppalaiseen ruokapöytään.
 • JOOGA: 5 tapaa rauhoittaa keho ja mieliKamppailetko kiireen kanssa, eikä sinulla tunnu olevan aikaa ladata uutta energiaa tai antaa mielen hiljentyä? Jooga voi olla SINUN oikotiesi sisäiseen rauhaan ja tasapainoon kiireen keskellä.
 • KEHO JA MIELI: Suorista selkäsi – itsetuntosi koheneeKun näkee itsensä peilissä tai valokuvassa hyväryhtisenä, itseluottamus kohenee, toteaa tuore tutkimus. Tutkijat pyysivät 71 koehenkilöä asettumaan eri asentoihin ja arvioimaan sitten itseään. Tuloksista kävi ilmi, että mitä parempi ryhti oli, sitä lujempi oli itseluottamus.
 • TERVEYS: HormonikouluJoka kerta, kun hän koskettaa sinua, elimistösi erittää rakkaushormoniksi kutsuttua oksitosiinia. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan oksitosiinilla on tärkeä merkitys sekä kehon että mielen terveydelle. Kerromme, miksi kumppanille kannattaa antaa kunnon halaus joka päivä.
 • RAVINTO JA TERVEYS: Munalla töihin – ja terveeksi!Syö joka päivä yksi muna, niin elimistösi saa välttämättömiä aminohappoja ja hyviä rasvoja, jotka pitävät sekä terveenä että hoikkana. Muna on luonnon nerokas pikku eväspakkaus, jota on viime vuosina hyljeksitty sen sisältämän kolesterolin takia. Kolesterolia on kuitenkin niin vähän, ettei siitä ole terveelle haittaa.
 • PAINONHALLINTA: 6 yleistä laihtumisen estettäCharles Poliquinin menetelmät nojaavat tutkimustietoon, ja niiden toimivuudesta on runsaasti myös käytännön näyttöä. Silti eräät Poliquinin suosittamista laihtumisen apukeinoista, kuten lisäravintoaineet, herättävät keskustelua.
 • TREENI: Kevään paras pakaratreeniBrasiliassa kauniin ja kiinteän pepun voi ostaa plastiikkakirurgilta. Lentolippua Rioon ei silti tarvita, sillä jokainen voi treenata itselleen piukat pakarat, joista on paljon muutakin hyötyä kuin pelkkää silmäniloa.
 • TREENI: Pallolle keikkumaanOpettele tasapainoilemaan kiikkerällä jumppapallolla
 • TERVEYS: Pektiini – 6 g päivässä riittääBanaanit, maissihiutaleet, porkkanat ja omenat sisältävät kaikki yhtä luonnon parhaista kolesterolilääkkeistä: pektiiniä. Kerromme, miten saat riittävästi tätä tärkeää ravintokuitua, joka voi pelastaa sinut veritulpalta.
 • RUOKA: TalvikakutHerkuttelunhalu iskee tavallista herkemmin talvella. Kun ulkona on pimeää ja kylmää, mikäpä lämmittäisi paremmin kuin kuppi kuumaa ja pieni makea pala. Onneksi on täysin mahdollista hemmotella itseään terveellisyydestä tinkimättä.
 • KEHO JA MIELI: Stressi hallintaan – ja vatsa toimiiAivojen ja maha-suolikanavan hermojärjestelmien välillä kulkee eräänlainen ”laajakaista”. Järjestelmät päivittyvät ja vaikuttavat toisiinsa jatkuvasti, joten jos aivosi stressaantuvat, myös vatsasi oireilee – ja päinvastoin. Kerromme, kuinka saat molemmat järjestelmät parempaan kuntoon.