Henkilötietojen käsittely ja suoja

Täältä saat tietoa sivuston käyttäjien henkilötietojen käsittelystä ja suojasta.

Kuntoplus.fi on Bonnier Publications -konsernin omistama ja ylläpitämä sivusto. Bonnier Publications on vastuussa henkilötietojen hankkimisesta, käsittelystä ja niiden suojasta Bonnier Publicationsin sivustojen käytön yhteydessä.

Seuraavat tiedot henkilötietojen suojasta koskevat Bonnier Publicationsin sivustoillaan tai muutoin keräämiä henkilötietoja.

Uutiskirje

Kun luot itsellesi profiilin järjestelmään, sinusta tulee samalla kuntoplus.fi-sivuston uutiskirjeen tilaaja. Jos sinulle tulee uutiskirje jo ennestään, saat jatkossakin vain yhden kappaleen.
Henkilötiedot

Joillakin sivuilla pyydetään yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitetta, nimeä, osoitetta, työosoitetta tai puhelinnumeroa. Sivustossa saatetaan kysyä myös demografisia tietoja, kuten postinumeroa, ikää, sukupuolta, kiinnostuksen kohteita tai muita mahdollisia tietoja, joiden avulla kohdennetaan sivuston tarjontaa.

Osaan Bonnier Publicationsin palveluista kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Analysointi

Bonnier Publications voi kerätä sivustojensa ja -palvelujensa käyttötietoja. Sivustoanalyysivälineillä voidaan esimerkiksi selvittää, millä selaimella sivustoa on käytetty, mistä sivustoon on tultu, mitä hakukonetta ja hakusanoja sivuston löytämiseksi on käytetty ja millä sivuilla käyttäjä on käynyt, mitä lisäosia selaimessa on ja minkä kokoista selainikkunaa on käytetty.
Sivuilla käymisen, linkkien avaamisen ja muiden toimintojen seurantaan voidaan käyttää myös evästeitä ja muuta vastaavaa tekniikkaa.

Bonnier Publicationsin uutiskirjeissä voidaan käyttää erilaisia mittausvälineitä, kuten mukautettuja linkkejä tai vastaavaa tekniikkaa, jolla saadaan tietoa siitä, onko kirje avattu ja mitä linkkejä on käytetty. Tämän tarkoituksena on sovittaa sähköpostit ja muu tarjonta käyttäjiä kiinnostaviin aiheisiin.

Bonnier Publicationsin palveluista kerätyt tiedot voidaan myös yhdistää konsernin muiden palvelujen tietoihin, jotta yhteydenpidosta saataisiin henkilökohtaisempaa ja yhtenäisempää.
Kerättyjä tietoja voidaan yhdistää muilta yhtiöiltä saatuihin tietoihin. Muiden yhtiöiden palveluita voidaan käyttää esimerkiksi maantieteellisen alueen kartoittamiseen IP-osoitteiden pohjalta. Tätä voidaan tarvita aluekohtaisten palvelujen toteuttamisessa.

Henkilötietojen käyttö

Bonnier Publications -konserni tallentaa ja käyttää henkilötietoja sivustojen ja verkkopalveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tämä käyttö voi kattaa esimerkiksi asiakaspalvelun tehostamisen, sivustojen kehittämisen tai palvelujen käytettävyyden parantamisen, esimerkiksi siten, että samoja tietoja ei tarvitse kirjata toistuvasti.

Käyttö kattaa myös tutkimukset ja analyysit, joilla pyritään parantamaan konsernin tuotteita, palveluja ja niiden teknistä toteutusta sekä sisältötarjontaa ja käyttäjän kiinnostuksen kohteita vastaavaa mainontaa.

Henkilötietoja käytetään myös yhteydenotoissa. Bonnier Publications voi lähettää asiakkailleen palvelutiedotteita, kuten tervetuloviestejä, maksumuistutuksia, tiedotteita teknisistä ongelmista tai muutoksista ja turvallisuudesta.

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta Bonnier Publications -konsernin ja sen tytäryhtiöiden ulkopuolisille tahoille kuin edellä kuvatuissa tapauksissa.

Henkilötietojen suoja

Bonnier Publications -konserni suojaa asiakkaiden henkilötiedot erilaisilla turvatoimilla ja -tekniikoilla asiattomalta pääsyltä, käytöltä ja tarkastelulta.

Jos tietoihin tai palveluihin pääsemiseksi vaaditaan käyttäjän salasanaa, jokainen on itse vastuussa omien tunnustensa salassapidosta. Pidä käyttäjätunnuksesi turvassa. Jos käytät tietokonetta, joka on yhteiskäytössä, kirjaudu aina ulos palvelusta ennen kuin poistut sivustosta. Näin tunnuksesi eivät ole tietokoneen seuraavan käyttäjän käytettävissä.

Muutokset henkilötietojen suojaa koskevissa tietosuojakäytännöissä

Henkilötietojen suojaa koskevia tietoja päivitetään säännöllisesti, jotta ne vastaavat palveluissa toteutettuja muutoksia, ja saamamme asiakaspalautteen mukaan.

Mikäli tähän ilmoitukseen tai Bonnier Publicationsin tapaan käyttää asiakkaiden henkilötietoja tehdään merkittäviä muutoksia, siitä ilmoitetaan asiakkaille. Ilmoitus toimitetaan joko kertomalla muutoksista palvelussa selvästi ennen kuin muutokset tulevat käyttöön tai lähettämällä asiasta ilmoitus käyttäjille.

Suosittelemme, että luet tätä tiedotetta säännöllisesti, niin pysyt ajan tasalla henkilötietojen suojasta Bonnier Publicationsin palveluissa.

Yhteystiedot

Bonnier Publications -konserni ottaa mielellään vastaan palautetta tiedotteestaan henkilötietojen suojasta. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info@kuntoplus.fi.