Katja Keränen

Katja Keränen on terveystieteiden maisteri, FAF Personal trainer sekä pilates-, iyengarjooga- ja forzaohjaaja.

Mitkä ammatilliset ja henkilökohtaiset tekijät ovat Sinulle tärkeimpiä motivaation lähteitä?

  • Tärkeimpiä motivaation lähteitä ammatillisessa kehittymisessä ovat halu ymmärtää enemmän ja oppia syvemmin. Liikuntaan motivoitumisessa pätevät osin myös edelliset asiat, mutta lisäksi nautinnon, rentoutumisen ja hyvän olon tavoittelu sekä niiden saavuttaminen. Liikkuminen saa kehon ja mielen voimaan hyvin. Se on tapa viettää aikaansa ja elää.

Mitä erityistä tahdot antaa ihmisille?

– Toivon, että ihmiset oppivat avullani ymmärtämään, kuinka laaja liikunnan kenttä on ja kuinka pienilläkin muutoksilla voi lisätä hyvinvointiaan ja kohentaa terveyttään. Toivon, että voin rohkaista ja auttaa ihmisiä kohti tavoitteitaan, olivatpa ne mitä hyvänsä, ja saada heidät nauttimaan matkasta.

Mikä on mielestäsi suurin ammatillinen saavutuksesi?

– Oman yrityksen perustaminen vuonna 2003 ja sen mahdollistama laaja toimintakenttä liikunnan ja terveyden parissa. Saan ohjata, kouluttaa, kirjoittaa ja luennoida, tehdä työtä tärkeinä pitämieni asioiden parissa.

Kuinka Sinä pidät itsesi terveenä?

– Viettämällä aikaa perheeni ja läheisten kanssa, liikkumalla ja joogaamalla, nauttimalla arkisista asioista, lukemalla, innostumalla, nukkumalla riittävästi sekä syömällä ja juomalla kaikkea, mutta kohtuullisesti.