Muotoilevissa trikoissa on mukava treenata

Kunnon treenivaatteet ovat ehdottoman tärkeät treenimotivaatiolle. Meiltä saat mahtavan tarjouksen, johon kuuluvat hyvät treenitrikoot tosi edullisesti.

Muotoilevat trikoot jalassa on helppo hymyillä!

Mukavat, korkeavyötäröiset trikoot ilman hankaavia saumoja ovat aivan ehdottoman hyvät treenitrikoot!

© Thomas Tolstrup

Tee vuodesta 2021 kaikkien aikojen liikuntavuosi! Tarvitset kunnon treenivaatteet!

Pelkistetyt mustat treenitrikoot ovat aivan ehdottomat. Ne toimivat kotitreenissä, joogassa, juoksussa ja salilla, ja itse asiassa melkein joka lajissa.

Meillä on sinulle mahtavan hyvä tarjous. Saat hyvännäköiset, mustat muotoilevat trikoot, 3 KUNTO PLUS -lehteä ja digiliitteenä treeniohjelmat ja harjoitteet nyt niin ajankohtaiseen kotitreeniin.

**Tilaa muotoilevat treenitrikoot

NYT saat 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä MAHTAVAAN HINTAAN! + tilaajalahjaksi: treenisetin, johon kuuluvat muotoilevat Active Fit -treenitrikoot + 2 kotitreeniohjelmaa

Saat koko setin VAIN 16,90 eurolla

Setti sisältää:

  • Tilaajalahja: Supermukavat muotoilevat treenitrikoot. Mustat, saumattomat trikoot sopivat niin kotitreeniin kuin salillekin.

  • Tilaajalahja: Kattavat kotitreeniohjelmat. Saat 2 ohjelmaa lihaskuntotreeniin ja yhden lämmittelyyn. Kaikki ohjelmat voi tehdä kotona.

  • Motivaatiota terveellisen elämäntavan noudattamiseen. 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sisältää runsaasti harjoitteita, treenivinkkejä, asiantuntijaneuvoja ja vinkkejä, joiden avulla voit elää helposti terveellisemmin.

Muotoilevat Active Fit -treenitrikoot ovat loistohankinta:

  • Korkea vyötärö tukee vatsaa kiristämättä. Monia treenitrikoita saa olla jatkuvasti nostelemassa kesken treenin. Korkea vyötärö takaa hyvän istuvuuden, jolloin trikoita ei tarvitse kiskoa välillä ylöspäin.
  • Tukeva ja tiivis materiaali tekee trikoista kestävät, mutta myös vartalon muotoja imartelevat. Samalla tuntuu, että trikoot tukevat vartaloa.
  • Ei hankaavia saumoja. Trikoot on tehty saumattomasti, jolloin voit keskittyä täysillä treeniin ilman, että saumat hankaavat ja ärsyttävät ihoa kesken treenin.
  • **Mustat, pelkistetyt trikoot kuuluvat jokaisen treenivaatteisiin**. Mustat trikoot on helppo yhdistää värikkääseen toppiin tai t-paitaan, sillä ne sopivat kaikkien kanssa yhteen.
  • Trikoot eivät kuulla läpi. Pehmeä ja joustava materiaali on samalla läpinäkymätöntä, joten treenatessa ei tarvitse miettiä, kuultavatko alushousut trikoiden läpi.

TARJOUS: Saat 4 numeroa KUNTO PLUSsaa vain 16,90 eurolla + tilaajalahjaksi: upeat treenitrikoot + treeniohjelmaa

Katso video trikoista täältä:

Tee tehotreeni kotona

Tehokas lihaskuntotreeni ei välttämättä edellytä kuntosalille lähtöä. Voit tehdä tehotreenin kotona – myös ilman laitteita.

Kotitreeni sopii erityisesti niille, jotka haluavat säästää aikaa arjessa. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa salille lähtemiseen, vaan voit tehdä treenin kotona ja laittaa vaikka samalla ruuan uuniin tai pyykit pesukoneeseen.

Treenisetin mukana saat digitaalisen liitteen "Kiinteydy 30 minuutissa", joka sisältää runsaasti tehokkaita lihaskuntoharjoitteita. Lihaskuntotreeni sopii erityisen hyvin kotona tehtäväksi, ja saat sen avulla kattavan treenin, jos esimerkiksi lenkkeilet tai pyöräilet lihaskuntotreenin lisäksi.

Liite sisältää 3 ohjelmaa: kehonpaino-ohjelman, kahvakuulaohjelman ja lämmittelyohjelman. Ohjelmien avulla saat tehtyä tehokkaan ja kattavan lihaskuntotreenin. Treeni vie vain 30 minuuttia, ja jos teet ohjelman 3 kertaa viikossa, huomaat muutoksen kehossa jo kuukauden jälkeen.

TILAA NYT: Saat 3 numeroa KUNTO PLUSsaa vain 16,90 eurolla + tilaajalahjaksi: treeniohjelmat sekä muotoilevat treenitrikoot

3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä tarjoaa motivaatiota ja kannustusta

KUNTO PLUS on motivoiva hyvinvointilehti. Lehden tavoitteena on tehdä terveellisen ja aktiivisen elämäntavan noudattamisesta helppoa ja ennen kaikkea hauskaa.

Jokaisesta numerosta saat lisää syitä elää terveellisesti sekä tehokkaita harjoitteita, herkullisia reseptejä ja runsaasti asiantuntijaneuvoja, joiden avulla liikut enemmän ja voit paremmin.

Settiin kuuluu 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä – ne kannetaan suoraan postilaatikkoosi. Sen jälkeen voit irtisanoa tilauksen koska tahansa.