Saako rasvan palamaan liikkumalla nälissään?

Jos treenaa tyhjällä vatsalla, käyttääkö elimistö enemmän vararavintoa kuin muuten?

Palaako rasvaa enemmän, jos treenaa tyhjällä vatsalla?

Käytännössä vlitettavasti ei, lähinnä siksi, että nälissään ei ole tarpeeksi energiaa jaksaaksesi rehkiä kunnolla, joten energiaa kuluu vähemmän kuin muulloin.

Jos esimerkiksi alat treenata heti aamulla herättyäsi, kun kehosi on yön aikana kuluttanut hiilihydraattivarastot loppuun, elimistön on käytettävä rasvavarastoja, mutta pelkällä rasvanpoltolla on todella vaikea jaksaa treenata, joten suorituskykysi laskee ja liikut tehottomammin.

Kaiken kaikkiaan saat enemmän irti liikunnasta, jos se tuntuu niin mukavalta, että harrastat sitä aina, kun se sopii arkeesi. Juo ammulla vaikka hieman mehua ja syö hedelmä, ennen kuin lähdet liikkumaan.

Itse asiassahan riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä hankit hien otsallesi, painonpudotuksen ydin on se, kuinka paljon energiaa kulutat ja syöt vuorokauden mittaan. Jos kulutat enemmän energiaa kuin syöt, painosi laskee.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background