Chris MacDonald: Sain märehtimisestä tarpeekseni

Valmentaja Chris MacDonald voi laskea melkein yhden käden sormin ne kerrat, kun on voinut käydä nukkumaan ja nukahtaa heti. Hän valvoo usein pohtien talousasioita ja ihmissuhteitaan. Hän on opetellut kolme strategiaa, joiden avulla saa nukutuksi.

Chris Macdonaldin 3 neuvoa sinulle:

1. Tee suunnitelma

Tee jokaiselle päähän tulevalle huolelle konkreettinen suunnitelma, mitä voit tehdä asialle. Jos töissä on stressiä, voit ehkä pyytää, että voisit luopua jostain tehtävästäsi. Jos suhde rakastettuun takkuaa, voit miettiä, miten aloittaisit rehellisen ja avoimen keskustelun, kun tapaatte. Ole suunnitelmassasi niin konkreettinen kuin mahdollista, niin pääset näistä huolista.

2. Harhauta itseäsi – myönteisesti

Kävele pitkä lenkki tai mene kahville parhaan kaverisi kanssa. Kun poistut tilanteesta, pakotat itsesi ajattelemaan jotain muuta. Mutta pysy poissa tv:n ääreltä, koska siinä et voi käsitellä ajatuksiasi myönteisellä tavalla. Televisiota katsellessa aivosi siirtyvät vain lepotilaan, kun sen sijaan raitis ilma ja aito yhdessäolo toisten ihmisten kanssa lievittää mieltä.

3. Anna ajatuksillesi aikaa

Et voi juosta ajatuksiasi karkuun loputtomasti. Anna itsellesi vaikkapa 15 minuuttia kahdesti päivässä, jolloin saat ajatella kaikkia mieltäsi painavia asioita. Kun vartti on kulunut, lopetat asioiden miettimisen ja palaat nykyhetkeen. Kun tiedät, että saat palata asioihin vielä myöhemmin, sinun on helpompi päästää niistä irti juuri nyt.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background