Chris MacDonald: Sain märehtimisestä tarpeekseni

Valmentaja Chris MacDonald voi laskea melkein yhden käden sormin ne kerrat, kun on voinut käydä nukkumaan ja nukahtaa heti. Hän valvoo usein pohtien talousasioita ja ihmissuhteitaan. Hän on opetellut kolme strategiaa, joiden avulla saa nukutuksi.

Chris Macdonaldin 3 neuvoa sinulle:

1. Tee suunnitelma

Tee jokaiselle päähän tulevalle huolelle konkreettinen suunnitelma, mitä voit tehdä asialle. Jos töissä on stressiä, voit ehkä pyytää, että voisit luopua jostain tehtävästäsi. Jos suhde rakastettuun takkuaa, voit miettiä, miten aloittaisit rehellisen ja avoimen keskustelun, kun tapaatte. Ole suunnitelmassasi niin konkreettinen kuin mahdollista, niin pääset näistä huolista.

2. Harhauta itseäsi – myönteisesti

Kävele pitkä lenkki tai mene kahville parhaan kaverisi kanssa. Kun poistut tilanteesta, pakotat itsesi ajattelemaan jotain muuta. Mutta pysy poissa tv:n ääreltä, koska siinä et voi käsitellä ajatuksiasi myönteisellä tavalla. Televisiota katsellessa aivosi siirtyvät vain lepotilaan, kun sen sijaan raitis ilma ja aito yhdessäolo toisten ihmisten kanssa lievittää mieltä.

3. Anna ajatuksillesi aikaa

Et voi juosta ajatuksiasi karkuun loputtomasti. Anna itsellesi vaikkapa 15 minuuttia kahdesti päivässä, jolloin saat ajatella kaikkia mieltäsi painavia asioita. Kun vartti on kulunut, lopetat asioiden miettimisen ja palaat nykyhetkeen. Kun tiedät, että saat palata asioihin vielä myöhemmin, sinun on helpompi päästää niistä irti juuri nyt.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background