Halu herää

Seksistä on etua terveydelle: sukupuolinen kiihottuminen vahvistaa elimistön immuunipuolustusta.

Aivot

Kosketus vapauttaa aivoissa oksitosiinihormonia, mistä seuraa lukuisia eri reaktioita. Elimistössä alkaa erittyä endorfiinia ja testosteronia, jotka sekä biologisesti että psyykkisesti lisäävät halua tulla kosketetuksi (mikä saa oksitosiinitason kohoamaan entisestään).

Oksitosiini saa hermopäätteet erogeenisilla alueilla kuten korvanlehdissä, kaulassa ja sukupuolielimissä entistä herkemmiksi kosketukselle. Oksitosiini saa myös kipukynnyksen kohoamaan.

Sydän

Syke ja verenpaine kohoavat ja sydän pumppaa verta tehokkaammin eri puolille elimistöä, muun muassa sukupuolielinten alueelle.

Vastustuskyky

Oksitosiinitason kohoaminen vahvistaa immuunipuolustusta vähintään 24 tunnin ajan. Rotilla tehdyt eläinkokeet osoittavat, että se oksitosiinitaso, joka vastaa seksuaalista kiihottumista, voi kaksinkertaistaa haavojen paranemisnopeuden.

Hyvässä parisuhteessa elävät paranevat 30 prosenttia nopeammin kuin stressaavassa suhteessa elävät.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background