Mainos

Opas: Helppoa kauneudenhoitoa pukukopissa

Jos käyt usein suihkussa treenien jälkeen, kannattaa miettiä kuinka hoidat kauneuttasi helposti pukukopissa. Seuraavassa kolme hyvää neuvoa.

Olet juuri ollut treeneissä, hiki valuu ja kasvosi punoittavat lämpiminä. Menet suihkuun. Sen jälkeen on mentävä jälleen ulos, joten meikkiä hieman paranneltava, jotta voisit olla edustavana seuraavassa kokouksessa.

Se tarkoittaa ehostautumista suihkun jälkeen pukuhuoneessa. Tämä sama kuvio saattaa toistua useamman kerran viikossa. Nämä kolme neuvoa kannattaa pistää korvan taakse, näin prosessista tulee mahdollisimman helppo ja selkeä.

1. Luo selkeä rutiini

Seistessäsi muiden ihmisten kanssa peilin edessä, valo ei ehkä ole paras mahdollinen, ja aikakin voi olla tiukassa: Päivään pitää mahtua vielä paljon muutakin kuin vain treeni. Siksi helposta ja selkeästä kauneudenhoitorutiinista on paljon apua.

Ja kuinka se tehdään? Eri vaiheita ja eri tuotteita on oltava mahdollisimman vähän, mutta samalla on tehtävä ne vaiheet, joista ihosi saa ansaitsemaansa huolenpitoa ja kosteutusta.

Kolme tärkeää vaihetta treenien ja suihkun jälkeen:

  1. Puhdistus. Ihosi on puhdistettava vanhasta meikistä ja muista huokosiin kerääntyvistä epäpuhtauksista. Tämä vaihe voi onnistua suihkussakin, jolloin peilin eteen jää vähemmän työvaiheita.

  2. Kosteutus. Ihosi kaipaa kosteutta. Hanki hyvä, omalle ihotyypillesi sopiva kosteusvoide, joka varmistaa ettei ihosi kuivu.

  3. Suojaa. Muista suojata ihosi auringolta. Valitse kosteusvoide, jossa on mukana aurinkosuojatekijä.

*Garnier Micellar Cleansing Water on all-in-one-tuote, joka sekä puhdistaa ihon, poistaa meikin että rauhoitaa ihoa. Tuotetta on saatavilla kaikille eri ihotyypeille, joten löydät varmasti myös omasi.

© Garnier

2. Hanki all-in-one-tuotteita

Selkeä kauneudenhoitorutiini syntyy helposti ja siihen kuluva aika pukuhuoneessa lyhenee, kun hankit monikäyttöisiä tuotteita.

Aktiivisena ja liikkuvana ihmisenä saatat kuitenkin olla ihollesi liian kovakourainen: Toistuvat kuumat suihkut voivat kuivattaa ihoa, koska kuuma vesi poistaa iholta sen luontaista suojakerrosta. Käytä hellävaraisia ja ihoa hoitavia tuotteita.

Tähän Garnier Micellar Cleansing Water voisi olla hyvä ratkaisu, koska se puhdistaa ihon, poistaa meikin ja rauhoittaa ihoa erittäin hellävaraisesti.

3. Etsi helposti mukana kulkevia tuotteita

Ehkä käyt treeneissä aamulla ennen töihin menoa tai säntäät suoraan töistä salille. Monet meistä kulkevat matkansa työn, kodin ja salin välillä pyörällä. Siksi kannattaa miettiä, minkä kokoisia tuotteita jaksat kantaa mukanasi.

Hanki pieniä täytettäviä matkapakkauksia tai sitten valmiita pikkupakkauksia, mikäli et halua käyttää aikaa täyttämiseen. Tällä tavoin toilettilaukku vie mahdollisimman vähän tilaa kassistasi.

*Garnier Micellar Cleansing Water on saatavilla 100 ml pakkauskoossa. Se mahttuu mukavasti kassiin ja se on myös monikäyttöinen tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin ja rauhoitaa ihoa. Se myös säästää paljon tilaa meikkilaukussa, jota kuljetat mukanasi kuntosalin, töiden ja kodin välillä.

© Garnier