Raikas vuohenputkisalaatti

Luomua ja villiä lounas- tai päivällispöytään.

Kuva: Arto Vuohelainen

Ainekset (4 annosta)

2–3 kourallista nuoria vuohenputken lehtiä
muutama ketunleipä
2–3 kevätsipulin vartta
3 luomuomenaa kuutioituna
1–2 dl granaattiomenan siemeniä
2 rkl avokadoöljyä tai kylmäpuristettua oliiviöljyä
puolikkaan luomusitruunan mehu
ruususuolaa
mustapippuria
12 saksanpähkinää tai cashewpähkinää tai 1 dl salaattisiemensekoitusta

Valmistus

  • Huuhdo ja kuivaa vuohenputken lehdet.
  • Silppua kevätsipulit ja kuutioi omenat.
  • Sekoita ainekset keskenään.
  • Tee kastike öljystä ja sitruunanmehusta, mausta ruususuolalla ja pippurilla.
  • Kääntele kastike salaatin sekaan ja nostele joukkoon myös ketunleivät, granaattiomenansiemenet ja pähkinät/salaattisiemenet.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background