Raikas vuohenputkisalaatti

Luomua ja villiä lounas- tai päivällispöytään.

Kuva: Arto Vuohelainen

Ainekset (4 annosta)

2–3 kourallista nuoria vuohenputken lehtiä
muutama ketunleipä
2–3 kevätsipulin vartta
3 luomuomenaa kuutioituna
1–2 dl granaattiomenan siemeniä
2 rkl avokadoöljyä tai kylmäpuristettua oliiviöljyä
puolikkaan luomusitruunan mehu
ruususuolaa
mustapippuria
12 saksanpähkinää tai cashewpähkinää tai 1 dl salaattisiemensekoitusta

Valmistus

  • Huuhdo ja kuivaa vuohenputken lehdet.
  • Silppua kevätsipulit ja kuutioi omenat.
  • Sekoita ainekset keskenään.
  • Tee kastike öljystä ja sitruunanmehusta, mausta ruususuolalla ja pippurilla.
  • Kääntele kastike salaatin sekaan ja nostele joukkoon myös ketunleivät, granaattiomenansiemenet ja pähkinät/salaattisiemenet.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background