Pientä purtavaa punajuuresta

Lakritsanmakuiset punajuuritangot hätkähdyttäväksi alkupalaksi tai cocktailpalaksi ja pikku purtavaksi illanistujaisiin.

perjantai 11. lokakuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

6 kpl
1 iso pitkänomainen punajuuri
2 rkl omenaviinietikkaa
¼ tl murskattuja lakritsipastilleja
½ dl tilli- ja kirvelisilppua
merisuolahiutaleita

    Valmistus

  • Kuori punajuuri ja leikkaa se 1 x 4 cm:n tangoiksi. Keitä tankoja kevyesti suolatussa vedessä 10 minuuttia.
  • Kaada vesi pois, lisää tilkka uutta vettä ja etikka, ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 minuuttia.
  • Ota kattila liedeltä. Jätä tangot liemeen.
  • Asettele tarjolle lakritsimurskalla, suolalla ja yrttisilpulla koristeltuna. Varaa maistelijoille myös lautasliinat.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee