Pientä purtavaa punajuuresta

20 minuuttia
23 kcal

Lakritsanmakuiset punajuuritangot hätkähdyttäväksi alkupalaksi tai cocktailpalaksi ja pikku purtavaksi illanistujaisiin.

Pientä purtavaa punajuuresta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • iso pitkänomainen punajuuri
  • ½ rkl omenaviinietikkaa
  • ¼ tl murskattuja lakritsipastilleja
  • ¼ dl tilli- ja kirvelisilppua
  • merisuolahiutaleita

Valmistus

  • Kuori punajuuri ja leikkaa se 1 x 4 cm:n tangoiksi. Keitä tankoja kevyesti suolatussa vedessä 10 minuuttia.

  • Kaada vesi pois, lisää tilkka uutta vettä ja etikka, ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 minuuttia.

  • Ota kattila liedeltä. Jätä tangot liemeen.

  • Asettele tarjolle lakritsimurskalla, suolalla ja yrttisilpulla koristeltuna. Varaa maistelijoille myös lautasliinat.