Terveellistä, herkullista, kevyttä hummusta artisokansydämistä ja valkoisista pavuista.

Artisokkahummus

Valmista erilaista hummusta artisokansydämistä, valkoisista pavuista ja saksanpähkinöistä.

maanantai 25. marraskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

6 annosta
140 g artisokansydämiä
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
3 murskattua valkosipulinkynttä
30 g saksanpähkinöitä
100 g keitettyjä valkoisia papuja
½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
1/6 tl tuoretta chiliä
½ tl merisuolaa
ripaus cayennenpippuria
tarvittaessa tilkka vettä


  • Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä 5‒8 minuuttia. Siirrä syrjään.
  • Paahda saksanpähkinöitä kuivassa paistinpannussa 2‒4 minuuttia.
  • Sekoita kaikki aineet keskenään ja soseuta sauvasekoittimella.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee