Artisokkahummus

15 minuuttia
108 kcal

Valmista erilaista hummusta artisokansydämistä, valkoisista pavuista ja saksanpähkinöistä.

Terveellistä, herkullista, kevyttä hummusta artisokansydämistä ja valkoisista pavuista.

© wichmann+bendtsen

Artisokkahummus

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 46 g artisokansydämiä
  • sipuli
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 1 murskattua valkosipulinkynttä
  • 10 g saksanpähkinöitä
  • 33 g keitettyjä valkoisia papuja
  • ¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ⅓ tl tuoretta chiliä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ripaus cayennenpippuria
  • tarvittaessa tilkka vettä

Valmistus

  • Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä 5‒8 minuuttia. Siirrä syrjään.
  • Paahda saksanpähkinöitä kuivassa paistinpannussa 2‒4 minuuttia.
  • Sekoita kaikki aineet keskenään ja soseuta sauvasekoittimella.