Ceviche

2,5 tuntia
246 kcal

Vuorodieetin kevyinä päivinä on mahdollista syödä hyvin ja herkullista! Ota omaksesi eteläamerikkalainen ceviche vaaleasta kalasta tai ylellisesti kalasta ja kampasimpukoista sitrusmehulla valmistettuna ja punasipulin sekä korianterin sävyttämänä.

Ceviche

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 400 g vaaleaa kalaa
  • 100 g kampasimpukoita

Kastike

  • 2 punainen chili
  • 2 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 sitruunan mehu
  • 2 limetin mehu

Pinnalle

  • 4 tomaattia
  • 1 kurkkua
  • 2 kevätsipuli
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • 2 nippu tuoretta korianteria

Valmistus

  • Leikkaa kala n. 1 cm:n viipaleiksi ja pane ne kulhoon. (Halkaise kampasimpukat kahtia ja sekoita kalapaloihin.)

  • Hienonna chili, punasipuli ja valkosipuli ja sekoita ne sitruuna- ja limettimehuun.

  • Kaada kastike kalojen päälle ja peitä astia. Anna marinoitua kylmässä vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli.

  • Pilko tomaatti, kurkku ja kevätsipuli pieniksi, lisää merisuolaa, pippuria ja korianteria.

  • Lisää seos kalan päälle.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background