Ceviche

Vuorodieetin kevyinä päivinä on mahdollista syödä hyvin ja herkullista! Ota omaksesi eteläamerikkalainen ceviche vaaleasta kalasta tai ylellisesti kalasta ja kampasimpukoista sitrusmehulla valmistettuna ja punasipulin sekä korianterin sävyttämänä.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Ceviche

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 30 minuuttia

Aika yhteensä: 2,5 tuntia - Vetoaika: 2 tuntia

AINEKSET

200 g vaaleaa kalaa

50 g kampasimpukoita

Kastike

1 punainen chili

1 punasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 sitruunan mehu

1 limetin mehu

Pinnalle

2 tomaattia

½ kurkkua

1 kevätsipuli

Merisuolaa ja mustapippuria

1 nippu tuoretta korianteria

Valmistus

  • Leikkaa kala n. 1 cm:n viipaleiksi ja pane ne kulhoon. (Halkaise kampasimpukat kahtia ja sekoita kalapaloihin.)
  • Hienonna chili, punasipuli ja valkosipuli ja sekoita ne sitruuna- ja limettimehuun.
  • Kaada kastike kalojen päälle ja peitä astia. Anna marinoitua kylmässä vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli.
  • Pilko tomaatti, kurkku ja kevätsipuli pieniksi, lisää merisuolaa, pippuria ja korianteria.
  • Lisää seos kalan päälle.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 246 kcal

Proteiinia: 31,1 g

Rasvaa: 2,3 g

Hiilihydraattia: 27,7 g

Kuitua: 5,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee