Terveellisiä reseptejä Päivällinen Ceviche va... Ceviche vaaleasta kalasta ja kampasimpukasta 2,5 tuntia 246 kcal Kevyttä ja maukasta: Eteläamerikkalainen ceviche vaaleasta kalasta ja kampasimpukoista sitrusmehulla kypsytettynä. Teksti: KUNTOPLUS 9. joulukuuta 2015 Ceviche Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 400 g vaaleaa kalaa 100 g kampasimpukoita Kastike 2 punainen chili 2 punasipuli 2 valkosipulinkynsi 2 sitruunan mehu 2 limetin mehu Pinnalle 4 tomaattia 1 kurkkua 2 kevätsipuli Merisuolaa ja mustapippuria 2 nippu tuoretta korianteria Valmistus Leikkaa kala n. 1 cm:n viipaleiksi ja pane ne kulhoon. (Halkaise kampasimpukat kahtia ja sekoita kalapaloihin.) Hienonna chili, punasipuli ja valkosipuli ja sekoita ne sitruuna- ja limettimehuun. Kaada kastike kalojen päälle ja peitä astia. Anna marinoitua kylmässä vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Pilko tomaatti, kurkku ja kevätsipuli pieniksi, lisää merisuolaa, pippuria ja korianteria. Lisää seos kalan päälle.