Ceviche

Vuorodieetin kevyinä päivinä on mahdollista syödä hyvin ja herkullista! Ota omaksesi eteläamerikkalainen ceviche vaaleasta kalasta tai ylellisesti kalasta ja kampasimpukoista sitrusmehulla valmistettuna ja punasipulin sekä korianterin sävyttämänä.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Ainekset

1 annos

200 g vaaleaa kalaa
tai 150 g kalaa ja 50 g kampasimpukoita

Kastike

1 punainen chili
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 sitruunan mehu
1 limetin mehu

Pinnalle

2 tomaattia
½ kurkkua
1 kevätsipuli
Merisuolaa ja mustapippuria
1 nippu tuoretta korianteria

 

Valmistus

  • Leikkaa kala n. 1 cm:n viipaleiksi ja pane ne kulhoon. (Halkaise kampasimpukat kahtia ja sekoita kalapaloihin.)
  • Hienonna chili, punasipuli ja valkosipuli ja sekoita ne sitruuna- ja limettimehuun.
  • Kaada kastike kalojen päälle ja peitä astia. Anna marinoitua kylmässä vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli.
  • Pilko tomaatti, kurkku ja kevätsipuli pieniksi, lisää merisuolaa, pippuria ja korianteria.
  • Lisää seos kalan päälle.

 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee