Gazpacho-tomaattikeitto

Mausteinen, kylmä gazpacho on kevyt mutta tyynnyttää nälän.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Gazpacho

1 annos

1 kurkku
1 nippu tuoretta basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
1 sipuli
6 kypsää tomaattia (tai 1 prk tomaattimurskaa)
2 tl oliiviöljyä
cayennenpippuria maun mukaan
½ rkl omenaviinietikkaa
Merisuolaa

 

Valmistus

  • Jätä hiukan basilikaa koristeeksi.
  • Pane sitten kaikki muut aineet paitsi cayennenpippuri ja suola monitoimikoneeseen ja sekoita aineksia huolellisesti, kunnes keiton koostumus on sopiva.
  • Lisää cayennen­pippuria ja suolaa maun mukaan.
  • Koristele basilikanlehdillä ja tarjoile keitto viilennettynä.

 


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee