Gazpacho-tomaattikeitto

Mausteinen, kylmä gazpacho on kevyt mutta tyynnyttää nälän.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Gazpacho

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 5 minuuttia

AINEKSET

1 kurkku

1 nippu tuoretta basilikaa

2 valkosipulinkynttä

1 punainen paprika

1 sipuli

6 kypsää tomaattia (tai 1 prk tomaattimurskaa)

2 tl oliiviöljyä

cayennenpippuria maun mukaan

½ rkl omenaviinietikkaa

Merisuolaa

Valmistus

  • Jätä hiukan basilikaa koristeeksi.
  • Pane sitten kaikki muut aineet paitsi cayennenpippuri ja suola monitoimikoneeseen ja sekoita aineksia huolellisesti, kunnes keiton koostumus on sopiva.
  • Lisää cayennen­pippuria ja suolaa maun mukaan.
  • Koristele basilikanlehdillä ja tarjoile keitto viilennettynä.

LUEMYÖS: Onkotomaattikeitto terveellistä?

ravintosisältö/annos

Energiaa: 260 kcal

Proteiinia: 9,9 g

Rasvaa: 10,2 g

Hiilihydraattia: 37,3 g

Kuitua: 9,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee