Tabata-lohipata

30 minuuttia
443 kcal

Tee tiukka tabatatreeni sillä aikaa, kun lohipata kypsyy.

Lohipadan kypsyessä ehdit käydä läpi tabata-treenin.

Lohipata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annnosta

  • 2 nahatonta annospalaa lohta
  • ½ greipin sisus
  • 1 salaattifenkoli
  • 10 parsaa
  • 4 taatelia
  • ½ punasipulia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 1 kourallista sokeriherneitä
  • 1 dl vettä
  • 1 kourallista tuoretta korianteria
  • 1 rkl öljyä paistamiseen
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

Pinnalle

  • Tuoretta korianteria tai ituja

Valmistus

  • Pilko kasvikset. Mittaa paistokasariin öljy ja vesi, lisää muut ainekset.

  • Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia kannen alla miedolla lämmöllä.

  • Koristele korianterilla, tarjoa heti.