Lankuttajan papupasta-kasvispata

15 minuuttia
370,5 kcal

Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat. Papupasta-kasvispadan ei tarvitse muhia kuin 5 minuuttia.

Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat.

Papupasta-kasvispata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g papupastaa (kuivapaino)
  • 1 rkl öljyä
  • 300 g tomaattia
  • 300 g parsakaalia
  • 1 punasipuli
  • 1 maissintähkä
  • 1 kourallista basilikaa
  • ¼ tl merisuolaa

Pinnalle

  • Tuoreyrttejä (vuohenjuustoa)

Valmistus

  • Pilko kasvikset.

  • Pane pasta ja kasvikset pataan.

  • Lisää suolaa ja öljy.

  • Kaada pataan kiehuvaa vettä ja anna ainesten kiehua 5 minuuttia.

  • Kaada vesi pois, ripottele päälle yrttejä (ja vuohenjuustoa).

  • Pidä lankku 3 x 60 sekuntia. Pidä vartalo suorassa linjassa.

  • Pidä jaksojen välissä minuutin tauko.