Lue myös

24 lankkua

Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat.

Lankuttajan papupasta-kasvispata

Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat. Papupasta-kasvispadan ei tarvitse muhia kuin 5 minuuttia.

maanantai 9. marraskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Papupasta-kasvispata

2 annosta

75 g papupastaa (kuivapaino)
1 rkl öljyä
300 g tomaattia
300 g parsakaalia
1 punasipuli
1 maissintähkä
Kourallinen basilikaa
¼ tl merisuolaa

Pinnalle

Tuoreyrttejä (vuohenjuustoa)


Valmistus

  • Pilko kasvikset.
  • Pane pasta ja kasvikset pataan.
  • Lisää suolaa ja öljy.
  • Kaada pataan kiehuvaa vettä ja anna ainesten kiehua 5 minuuttia.
  • Kaada vesi pois, ripottele päälle yrttejä (ja vuohenjuustoa).


Padan kiehuessa

  • Pidä lankku 3 x 60 sekuntia. Pidä vartalo suorassa linjassa.
  • Pidä jaksojen välissä minuutin tauko.

Sivun lopun linkistä löydät 24 varianttia lankusta.

Mikä ihmeen papupasta?

Papupastassa saat papujen ja pastan parhaat puolet. Papupastassa on paljon proteiinia ja kuituja sekä matala glykeeminen indeksi (GI). Sopii gluteenittomaan ruokavalioon. Hyvinvarustetuista elintarvikeliikkeistä ja luontaistuotekaupoista.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee