Lankuttajan papupasta-kasvispata

15 minuuttia
370,5 kcal

Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat. Papupasta-kasvispadan ei tarvitse muhia kuin 5 minuuttia.

Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat.

Papupasta-kasvispata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g papupastaa (kuivapaino)
  • 1 rkl öljyä
  • 300 g tomaattia
  • 300 g parsakaalia
  • 1 punasipuli
  • 1 maissintähkä
  • 1 kourallista basilikaa
  • ¼ tl merisuolaa

Pinnalle

  • Tuoreyrttejä (vuohenjuustoa)

Valmistus

  • Pilko kasvikset.

  • Pane pasta ja kasvikset pataan.

  • Lisää suolaa ja öljy.

  • Kaada pataan kiehuvaa vettä ja anna ainesten kiehua 5 minuuttia.

  • Kaada vesi pois, ripottele päälle yrttejä (ja vuohenjuustoa).

  • Pidä lankku 3 x 60 sekuntia. Pidä vartalo suorassa linjassa.

  • Pidä jaksojen välissä minuutin tauko.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background