Terveellisiä reseptejä Päivällinen Lankuttaja... Lankuttajan papupasta-kasvispata 15 minuuttia 370,5 kcal Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat. Papupasta-kasvispadan ei tarvitse muhia kuin 5 minuuttia. Teksti: Michelle Kristensen 8. marraskuuta 2015 Ruoka valmistuu sillä aikaa, kun lankutat. Papupasta-kasvispata Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 75 g papupastaa (kuivapaino) 1 rkl öljyä 300 g tomaattia 300 g parsakaalia 1 punasipuli 1 maissintähkä 1 kourallista basilikaa ¼ tl merisuolaa Pinnalle Tuoreyrttejä (vuohenjuustoa) Valmistus Pilko kasvikset. Pane pasta ja kasvikset pataan. Lisää suolaa ja öljy. Kaada pataan kiehuvaa vettä ja anna ainesten kiehua 5 minuuttia. Kaada vesi pois, ripottele päälle yrttejä (ja vuohenjuustoa). Pidä lankku 3 x 60 sekuntia. Pidä vartalo suorassa linjassa. Pidä jaksojen välissä minuutin tauko.