Grillipalsternakat ja dippi

25 minuuttia
86,6 kcal

Kokeile grillata vaihteeksi muutakin kuin lihaa. Palsternakat ovat jännittävä vaihtoehto.

Grillatut palsternakat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 2 palsternakkaa
  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • ¼ rkl tuoretta timjamisilppua
  • ¼ tl suolaa

Rakuuna-dijondippi

  • ¼ tl tuoretta rakuunasilppua
  • ¼ tl majoneesia
  • ¼ tl dijoninsinappia
  • ¾ rkl skyriä tai kermaviiliä
  • Hyppysellinen merisuolaa

Valmistus

  • Pese palsternakat juuresharjalla. Voitele öljyllä ja mausta.
  • Grillaa palsternakkoja 15 - 20 minuuttia (ei kovin kuumassa).
  • Sekoita dippiainekset.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background