Grillipalsternakat ja dippi

25 minuuttia
86,6 kcal

Kokeile grillata vaihteeksi muutakin kuin lihaa. Palsternakat ovat jännittävä vaihtoehto.

Grillatut palsternakat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 2 palsternakkaa
  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • ¼ rkl tuoretta timjamisilppua
  • ¼ tl suolaa

Rakuuna-dijondippi

  • ¼ tl tuoretta rakuunasilppua
  • ¼ tl majoneesia
  • ¼ tl dijoninsinappia
  • ¾ rkl skyriä tai kermaviiliä
  • Hyppysellinen merisuolaa

Valmistus

  • Pese palsternakat juuresharjalla. Voitele öljyllä ja mausta.
  • Grillaa palsternakkoja 15 - 20 minuuttia (ei kovin kuumassa).
  • Sekoita dippiainekset.