Stroganov

Kevennetty versio venäläisen keittiön klassikkoherkusta.

maanantai 4. lokakuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

1 annos

150 g naudanfileetä suikaleina
1 suuri sipuli suikaleina
150 g palsternakkaa
100 g juuripersiljaa
100 g porkkanaa
suolaa ja pippuria
1 tl öljyä
1 dl lihalientä
1 tl maissitärkkelystä
½ dl kevytranskankermaa
1-1½ tl vahvaa sinappia
hienonnettua persiljaa


Valmistus

Ruskista liha ja sipuli öljyssä paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota liha ja sipuli pannusta pois.

Kuori ja viipaloi juurekset. Ruskista ne paistinpannussa. Ota juurekset pannusta pois.

Sekoita lihaliemen joukkoon maissitärkkelys sekä ranskankerma ja kumoa seos pannuun. Lisää liha, sipuli ja juurekset. Anna kiehua 1 min. Mausta ruoka sinapilla ja hienonnetulla persiljalla.

Tarjoa lisäkkeenä raa’asta punajuuresta tehtyä salaattia, johon on sekoitettu sitruuna- tai viinietikkakastiketta ja jonka pinnalle on ripoteltu kurpitsansiemeniä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee