Porkkanakeitto papujen kera

25 minuuttia
494 kcal

Karoteenia ja kuituja

Porkkanakeitto papujen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Ruokakomeron perusvaraston lisäksi tarvitset:

  • 500 g porkkanoita
  • 150 g leikkopapuja
  • (1 dl paksua jogurttia)
  • 200 g täysjyväleipää

Perusvarastosta:

  • 1 (salotti)sipuli
  • suolaa ja mustapippuria
  • 8 dl kasvislientä

Valmistus:

Kuori porkkanat ja sipuli. Pilko sipulit karkeaksi silpuksi ja raasta porkkanat karkealla terällä. Keitä pehmeäksi kasvisliemessä (10-15 minuuttia). Soseuta keitto sauva- tai tehosekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna keitto uudestaan kiehuvaksi.

Leikkaa pavut vinottain ja ryöppää niitä 3 minuuttia. Annostele keitto, pavut (ja jogurtti) lautasille ja tarjoa keitto kuumana täysjyväleivän kera.

Terveysbonus Raikkaan keiton terveysvaltti on porkkanoista saatava vastuskykyä vahvistava karoteeni. Lisäksi keitto sisältää runsaasti kuitua, joka pitää ruuansulatuksen teräkunnossa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background