Parsatagliatellea ja pestoa

10 minuuttia

Avokadopestoa ja parastagliatellea.

Parsatagliatellea ja pestoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Parsategliatelle:

  • 10 paksua parsaa

Avokadopesto:

  • ½ kypsää avokadoa
  • ½ murskattua valkosipulinkynttä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¾ dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 dl tuoretta basilikaa (vähän tiivistettynä)
  • ½ luomusitruunan mehu ja kuori
  • dl vettä

Valmistus

  • Valmista tehosekottimella pinjansiemenistä, valkosipulista ja suolasta tahna.
  • Lisää loput kastikeaineet ja sekoita tasaiseksi. Jos haluat ohuempaa kastiketta, lisää vettä.
  • Leikkaa parsat suikaleiksi perunankuorimella. Kaada kiehuvaa vettä suikaleiden päälle, ja anna vetäytyä 30–40 sekuntia.
  • Jaa suikaleet kahdelle lautaselle ja tarjoile peston kera.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background