Terveellisiä reseptejä Päivällinen Parsatagli... Parsatagliatellea ja pestoa 10 minuuttia Avokadopestoa ja parastagliatellea. Teksti: KUNTOPLUS 9. elokuuta 2012 Parsatagliatellea ja pestoa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Parsategliatelle: 10 paksua parsaa Avokadopesto: ½ kypsää avokadoa ½ murskattua valkosipulinkynttä ¼ tl merisuolaa ¾ dl paahdettuja pinjansiemeniä 1 dl tuoretta basilikaa (vähän tiivistettynä) ½ luomusitruunan mehu ja kuori dl vettä Valmistus Valmista tehosekottimella pinjansiemenistä, valkosipulista ja suolasta tahna. Lisää loput kastikeaineet ja sekoita tasaiseksi. Jos haluat ohuempaa kastiketta, lisää vettä. Leikkaa parsat suikaleiksi perunankuorimella. Kaada kiehuvaa vettä suikaleiden päälle, ja anna vetäytyä 30–40 sekuntia. Jaa suikaleet kahdelle lautaselle ja tarjoile peston kera.