Parsatagliatellea ja pestoa

10 minuuttia

Avokadopestoa ja parastagliatellea.

Parsatagliatellea ja pestoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Parsategliatelle:

  • 10 paksua parsaa

Avokadopesto:

  • ½ kypsää avokadoa
  • ½ murskattua valkosipulinkynttä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¾ dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 dl tuoretta basilikaa (vähän tiivistettynä)
  • ½ luomusitruunan mehu ja kuori
  • dl vettä

Valmistus

  • Valmista tehosekottimella pinjansiemenistä, valkosipulista ja suolasta tahna.

  • Lisää loput kastikeaineet ja sekoita tasaiseksi. Jos haluat ohuempaa kastiketta, lisää vettä.

  • Leikkaa parsat suikaleiksi perunankuorimella. Kaada kiehuvaa vettä suikaleiden päälle, ja anna vetäytyä 30–40 sekuntia.

  • Jaa suikaleet kahdelle lautaselle ja tarjoile peston kera.