Parsatagliatellea ja pestoa

10 minuuttia

Avokadopestoa ja parastagliatellea.

Parsatagliatellea ja pestoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Parsategliatelle:

  • 10 paksua parsaa

Avokadopesto:

  • ½ kypsää avokadoa
  • ½ murskattua valkosipulinkynttä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¾ dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 dl tuoretta basilikaa (vähän tiivistettynä)
  • ½ luomusitruunan mehu ja kuori
  • dl vettä

Valmistus

  • Valmista tehosekottimella pinjansiemenistä, valkosipulista ja suolasta tahna.
  • Lisää loput kastikeaineet ja sekoita tasaiseksi. Jos haluat ohuempaa kastiketta, lisää vettä.
  • Leikkaa parsat suikaleiksi perunankuorimella. Kaada kiehuvaa vettä suikaleiden päälle, ja anna vetäytyä 30–40 sekuntia.
  • Jaa suikaleet kahdelle lautaselle ja tarjoile peston kera.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background