Nauti lämmittävästä keitosta.

Miso-sieni-nuudelikeitto

Lämmittävä misokeitto saa ylleen juustopitsikoristeen.

tiistai 3. helmikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Miso-sieni-nuudelikeitto

4 annosta

150 g kantarelleja
150 g siitakesieniä
150 g herkkusieniä
1 rkl oliiviöljyä
1 l vettä
2 kevätsipulia
4 rkl misoa
200 g mustapapupastaa (kuivapaino)
½ tl chilisilppua
½ tl tuoretta inkivääriä silputtuna


Päälle

Iso kourallinen korianteria + juustopitsi


Juustopitsi

80 g parmesaanijuustoa


Valmistus

Juustopitsit

  • Raasta parmesaanijuusto. Jaa juustoraaste 4 keoksi leivinpaperilla suojatulle pellille. Levitä keot ja paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  • Nosta juustopitsit ritilälle jäähtymään.
  • Miso-sieni-nuudelikeitto

  • Mittaa pataan öljy ja ruskista sienet, chili ja inkivääri kuumalla lämmöllä.
  • Lisää 1 litra kiehuvan kuumaa vettä sekä muut ainekset pastaa lukuun ottamatta.
  • Keitä pastaa 7 minuuttia ja lisää se keittoon.
  • Annostele keitto 3 kulhoon ja koristele korianterilla ja (murskatulla) juustopitsillä.

  • Vinkki! Voit valita sienet tarjonnan mukaan: sekä metsäsienet että kaupasta ostetut käyvät.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee