Miso-sieni-nuudelikeitto

55 minuuttia
315,8 kcal

Lämmittävä misokeitto saa ylleen juustopitsikoristeen.

Nauti lämmittävästä keitosta.

Miso-sieni-nuudelikeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g kantarelleja
  • 75 g siitakesieniä
  • 75 g herkkusieniä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ l vettä
  • 1 kevätsipulia
  • 2 rkl misoa
  • 100 g mustapapupastaa (kuivapaino)
  • ¼ tl chilisilppua
  • ¼ tl tuoretta inkivääriä silputtuna

Päälle

  • ½ kourallinen korianteria + juustopitsi

Juustopitsi

  • 40 g parmesaanijuustoa

Valmistus

  • Raasta parmesaanijuusto. Jaa juustoraaste 4 keoksi leivinpaperilla suojatulle pellille. Levitä keot ja paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  • Nosta juustopitsit ritilälle jäähtymään.
    Miso-sieni-nuudelikeitto

  • Mittaa pataan öljy ja ruskista sienet, chili ja inkivääri kuumalla lämmöllä.

  • Lisää 1 litra kiehuvan kuumaa vettä sekä muut ainekset pastaa lukuun ottamatta.
  • Keitä pastaa 7 minuuttia ja lisää se keittoon.
  • Annostele keitto 3 kulhoon ja koristele korianterilla ja (murskatulla) juustopitsillä.

VINKKI! Voit valita sienet tarjonnan mukaan: sekä metsäsienet että kaupasta ostetut käyvät.