Luumupossu
Päivällinen
Päivällinen
Mausta medaljongit suolalla ja anna niiden vetäytyä sen aikaa, kun valmistat muun ruoan.
Keitä linssejä miedosti suolatussa vedessä 15 - 20 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
Puolita luumut ja poista kivet. Kuori ja suikaloi porkkanat. Kuori ja silppua sipuli.
Kaada korkeareunaiseen paistinpannuun 1 tl öljyä ja kuullota sipuleja ja porkkanasuikaleita kohtuullisella lämmöllä noin 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehutilkalla ja lisää joukkoon timjaminoksat. Lisää luumut ja kuumenna 3 minuuttia.
Paista possumedaljonkeja kuumalla pannulla 2 minuuttia kummaltakin puolelta ja lisää ne pannuun.
Tarjoa linssien kera.
Terveysbonus
Ruuassa on todella runsaasti A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia sekä runsaasti rautaa.