Terveellisiä reseptejä Päivällinen Broileripa... Broileripata 1,5 tuntia 36 Mureaa broileria sienten ja tomaatin kera. Nam! Teksti: KUNTOPLUS 23. tammikuuta 2013 Täältä saat eri mittaisten lenkkien aikana kypsyvien pataruokien ohjeet. Broileripata Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 15 g kuivattuja herkkutatteja 2 broilerin koipi-reisipalaa (poista luut) 2 valkosipulinkynttä murskattuna 1 rkl cajunmausteseosta 2 tl oliiviöljyä 1 iso sipuli lohkoina 400 g porkkanaa ½ dl balsamiviinietikkaa 1 tlk tomaattimurskaa tuoretta persiljasilppua Lisäksi: Papusalaattia Valmistus Hiero reisipaloihin valkosipuli, öljy, suolaa, pippuria ja mausteita. Liota tatteja kiehuvassa vedessä. Ruskista broileripalat padassa niukassa öljyssä, lisää pataan sipuli ja porkkanat. Jatka paistamista ja lisää 5 minuutin jälkeen etikka, tomaatit ja liotetut sienet. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 1–1,5 tuntia eli kunnes liha on kypsää ja mureaa. Mausta ja koristele persiljalla, tarjoa esim. papusalaatin kera.