Broileripata

1,5 tuntia
36

Mureaa broileria sienten ja tomaatin kera. Nam!

Täältä saat eri mittaisten lenkkien aikana kypsyvien pataruokien ohjeet.

Broileripata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 15 g kuivattuja herkkutatteja
  • 2 broilerin koipi-reisipalaa (poista luut)
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 rkl cajunmausteseosta
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 iso sipuli lohkoina
  • 400 g porkkanaa
  • ½ dl balsamiviinietikkaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • tuoretta persiljasilppua

Lisäksi:

  • Papusalaattia

Valmistus

  • Hiero reisipaloihin valkosipuli, öljy, suolaa, pippuria ja mausteita.

  • Liota tatteja kiehuvassa vedessä. Ruskista broileripalat padassa niukassa öljyssä, lisää pataan sipuli ja porkkanat.

  • Jatka paistamista ja lisää 5 minuutin jälkeen etikka, tomaatit ja liotetut sienet.

  • Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 1–1,5 tuntia eli kunnes liha on kypsää ja mureaa.

  • Mausta ja koristele persiljalla, tarjoa esim. papusalaatin kera.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background