Broileripata

1,5 tuntia
36

Mureaa broileria sienten ja tomaatin kera. Nam!

Täältä saat eri mittaisten lenkkien aikana kypsyvien pataruokien ohjeet.

Broileripata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 15 g kuivattuja herkkutatteja
  • 2 broilerin koipi-reisipalaa (poista luut)
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 rkl cajunmausteseosta
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 iso sipuli lohkoina
  • 400 g porkkanaa
  • ½ dl balsamiviinietikkaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • tuoretta persiljasilppua

Lisäksi:

  • Papusalaattia

Valmistus

  • Hiero reisipaloihin valkosipuli, öljy, suolaa, pippuria ja mausteita.

  • Liota tatteja kiehuvassa vedessä. Ruskista broileripalat padassa niukassa öljyssä, lisää pataan sipuli ja porkkanat.

  • Jatka paistamista ja lisää 5 minuutin jälkeen etikka, tomaatit ja liotetut sienet.

  • Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 1–1,5 tuntia eli kunnes liha on kypsää ja mureaa.

  • Mausta ja koristele persiljalla, tarjoa esim. papusalaatin kera.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background