Vasikkaa ja vihanneksia

20 minuuttia
250 kcal

Kevyttä vasikanfileetä juhla-aterialle.

Vasikkaa ja vihanneksia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g vihreitä papuja
  • 150 g ruusukaalia
  • 50 g punasipulia lohkoina
  • 50 g salottisipulia lohkoina
  • Merisuolaa
  • Omenaviinietikkaa
  • 2 nippu timjamia (sidottu keittiönarulla)
  • 200 g puhdistettua vasikanfileetä
  • Vastajauhettua mustapippuria
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä paistamiseen
  • 2 tl voita paistamiseen
  • 1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä pirskotettavaksi kasvisten päälle

Valmistus

  • Puhdista pavut ja ruusukaalit ja kypsennä niin, että ne pysyvät rapeina ja napakoina.

  • Keitä sipulia noin 3 minuuttia vesitilkassa, jossa on loraus omena­viinietikkaa, ripaus suolaa ja timjami­nippu.

  • Kaada vesi pois kasviksista, ja pidä ne lämpiminä folion alla.

  • Taputtele liha kuivaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuumenna öljy pannulla, lisää voi. Paista lihaa noin 4 minuuttia molemmilta puolilta. Mitä punaisempaa, sen mureampaa!

  • Nosta liha lautaselle ja aseta viereen pavut, ruusukaali ja sipuli. Pirskota kasviksille oliiviöljyä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background