Juures-broileri"pasta"

45 minuuttia
261 kcal

Juuressuikaleista ja kaalista loihdittu broileri"pasta" pitää vatsan litteänä.

KUNTO PLUS -dieetin kolmen päivän pikastartilla pääset tielle kohti litteää vatsaa.

KUNTO PLUS -dieetti: Juures-broileri"pasta"

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

1 annos

  • 100 g punajuurta
  • 100 g juuripersiljaa
  • 100 g porkkanaa
  • 100 g lehtikaalia (tai musta-/savoijinkaalia)
  • 160 g broilerinrintaa
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 2 tl vaaleita seesaminsiemeniä
  • 2 pieni kourallinen persiljaa ja minttua
  • 2 limetti

Valmistus

  • Suikaloi juurekset tai tee "pastanauhoja" spirelli-vihannesleikkurilla.
  • Huuhdo kaali, taputtele kuivaksi ja suikaloi.
  • Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerikuutiot kullankeltaisiksi.
  • Lisää kupillinen vettä ja anna kiehua hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juurekset pannulle ja anna kiehua hiljalleen 5 min.
  • Lisää kaali ja seesaminsiemenet, kääntele ja anna hautua lämmössä minuutin ajan.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Nosta annos lautaselle, ripottele päälle mausteyrttejä ja limettimehua.