Kevytversio: Spagetti carbonara

30 minuuttia
535 kcal

Kevytversio: Spagetti carbonara

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 100 g täysjyväspagettia
  • 2 hienonnettu sipuli
  • 6 valkosipulin kynttä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • Runsaasti mustapippuria myllystä
  • 40 g parmankinkkua
  • 2 purjo renkaina
  • 6 aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
  • 2 fenkoli
  • 2 muna
  • 4 rkl silopersiljasilppua

Lisäksi:

  • tomaattia ja yrttejä

Valmistus

Kuullota sipulit öljyssä. Pippuroi reilusti. Paahda parmankinkkua 5 minuuttia uunissa (n. 200 asteessa). Lisää purjorenkaat, aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettu fenkoli pannuun.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon vihannekset. Vatkaa muna ja 2 - 3 rkl vettä. Lisää viimeiseksi persiljasilppu ja munaseos. Sekoita, kunnes munaseos hyytyy. Tarjoile kuumana tomaattisalaatin kanssa.