Kevytversio: Spagetti carbonara

30 minuuttia
535 kcal

Kevytversio: Spagetti carbonara

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 100 g täysjyväspagettia
  • 2 hienonnettu sipuli
  • 6 valkosipulin kynttä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • Runsaasti mustapippuria myllystä
  • 40 g parmankinkkua
  • 2 purjo renkaina
  • 6 aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
  • 2 fenkoli
  • 2 muna
  • 4 rkl silopersiljasilppua

Lisäksi:

  • tomaattia ja yrttejä

Valmistus

Kuullota sipulit öljyssä. Pippuroi reilusti. Paahda parmankinkkua 5 minuuttia uunissa (n. 200 asteessa). Lisää purjorenkaat, aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettu fenkoli pannuun.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon vihannekset. Vatkaa muna ja 2 - 3 rkl vettä. Lisää viimeiseksi persiljasilppu ja munaseos. Sekoita, kunnes munaseos hyytyy. Tarjoile kuumana tomaattisalaatin kanssa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background