Katkarapu-mustekalapasta

20 minuuttia
508 kcal

Päivällinen

Katkarapu-mustekalapasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 140 g täysjyväpastaa
  • 2 kevätsipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 300 g tomaatteja
  • 4 tl oliiviöljyä
  • 150 g mustekalarenkaita
  • 150 g kuorittuja jättikatkarapuja
  • 2 sitruunan mehu
  • suolaa
  • pippuria
  • rucolaa

Valmistus

Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia vähemmän kuin ohjeessa on mainittu.

Viipaloi valkosipuli ja kevätsipuli.

Puolita tomaatit tai lohko ne neljään osaan.

Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa. Lisää kevätsipuli, valkosipuli sekä tomaatit ja paista niitä hetki. Lisää mustekalarenkaat sekä jättikatkaravut ja kuumenna seos kunnolla. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita pasta pannussa olevien aineiden joukkoon ja hauduta 2 min. Nosta pasta tarjolle ja höystä annos rucolalla.

VINKKI: Voit käyttää mustekalarenkaiden sijaan kaksinkertaisen määrän katkarapuja.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background