Katkarapu-mustekalapasta

20 minuuttia
508 kcal

Päivällinen

Katkarapu-mustekalapasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 140 g täysjyväpastaa
  • 2 kevätsipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 300 g tomaatteja
  • 4 tl oliiviöljyä
  • 150 g mustekalarenkaita
  • 150 g kuorittuja jättikatkarapuja
  • 2 sitruunan mehu
  • suolaa
  • pippuria
  • rucolaa

Valmistus

Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia vähemmän kuin ohjeessa on mainittu.

Viipaloi valkosipuli ja kevätsipuli.

Puolita tomaatit tai lohko ne neljään osaan.

Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa. Lisää kevätsipuli, valkosipuli sekä tomaatit ja paista niitä hetki. Lisää mustekalarenkaat sekä jättikatkaravut ja kuumenna seos kunnolla. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita pasta pannussa olevien aineiden joukkoon ja hauduta 2 min. Nosta pasta tarjolle ja höystä annos rucolalla.

VINKKI: Voit käyttää mustekalarenkaiden sijaan kaksinkertaisen määrän katkarapuja.