Näin teet pastaa itse

35 minuuttia

Pastanteko ei ole vaikeaa. Näin se tapahtuu.

Vihreitä tagliatelleja kaulimalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g vehnäjauhoa
  • 25 g pinaatinlehtiä
  • ½ kourallista basilikanlehtiä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ munaa
  • ¼ tl merisuolaa

Valmistus

  • Höyrytä pinaatin- ja basilikanlehtiä 3 - 5 min. Anna jäähtyä lävikössä. Painele varovasti ylimääräinen vesi pois. Sekoita öljyn, munien ja suolan joukkoon tehosekoittimella.

  • Kaada jauhot keoksi, tee keskelle kuoppa ja kaada pinaattisekoitus kuoppaan. Riko joukkoon 1 muna. Sekoita. Lisää tarvittaessa jauhoja.

  • Jaa taikina 4 osaan. Voit halutessasi valmistaa kerralla vain osan. Taikina säilyy jääkaapissa pari päivää.

  • Kauli taikina ohueksi levyksi. Rullaa varovasti "kääretortuksi" ja leikkaa puolen sentin nauhoiksi. Avaa nauhat rullalta ja kypsennä kiehuvassa vedessä 10 - 15 min.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background