Näin teet pastaa itse

35 minuuttia

Pastanteko ei ole vaikeaa. Näin se tapahtuu.

Vihreitä tagliatelleja kaulimalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g vehnäjauhoa
  • 25 g pinaatinlehtiä
  • ½ kourallista basilikanlehtiä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ munaa
  • ¼ tl merisuolaa

Valmistus

  • Höyrytä pinaatin- ja basilikanlehtiä 3 - 5 min. Anna jäähtyä lävikössä. Painele varovasti ylimääräinen vesi pois. Sekoita öljyn, munien ja suolan joukkoon tehosekoittimella.

  • Kaada jauhot keoksi, tee keskelle kuoppa ja kaada pinaattisekoitus kuoppaan. Riko joukkoon 1 muna. Sekoita. Lisää tarvittaessa jauhoja.

  • Jaa taikina 4 osaan. Voit halutessasi valmistaa kerralla vain osan. Taikina säilyy jääkaapissa pari päivää.

  • Kauli taikina ohueksi levyksi. Rullaa varovasti "kääretortuksi" ja leikkaa puolen sentin nauhoiksi. Avaa nauhat rullalta ja kypsennä kiehuvassa vedessä 10 - 15 min.