Näin teet pastaa itse

35 minuuttia

Pastanteko ei ole vaikeaa. Näin se tapahtuu.

Vihreitä tagliatelleja kaulimalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g vehnäjauhoa
  • 25 g pinaatinlehtiä
  • ½ kourallista basilikanlehtiä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ munaa
  • ¼ tl merisuolaa

Valmistus

  • Höyrytä pinaatin- ja basilikanlehtiä 3 - 5 min. Anna jäähtyä lävikössä. Painele varovasti ylimääräinen vesi pois. Sekoita öljyn, munien ja suolan joukkoon tehosekoittimella.

  • Kaada jauhot keoksi, tee keskelle kuoppa ja kaada pinaattisekoitus kuoppaan. Riko joukkoon 1 muna. Sekoita. Lisää tarvittaessa jauhoja.

  • Jaa taikina 4 osaan. Voit halutessasi valmistaa kerralla vain osan. Taikina säilyy jääkaapissa pari päivää.

  • Kauli taikina ohueksi levyksi. Rullaa varovasti "kääretortuksi" ja leikkaa puolen sentin nauhoiksi. Avaa nauhat rullalta ja kypsennä kiehuvassa vedessä 10 - 15 min.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background