Hotdog ja chilisalsa

25 minuuttia
580 kcal

Paljon enemmän syötävää ja vähemmän kaloreita!

Hotdog ja chilisalsa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g täysjyväpatonkia
  • 200 g mausteista vähärasvaista makkaraa
  • 2 dl erilaisia salaatinlehtiä
  • 2 dl pieniä pinaatinlehtiä
  • 2 raastettu porkkana

Salsa

  • 8 hienonnettua
  • tomaattia
  • 1 chiliä, josta on poistettu siemenet, silputtuna
  • 1 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

Sekoita salsan aineet keskenään ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Grillaa makkaraa, kunnes kaikki ylimääräinen rasva on valunut pois. Huuhdo ja kuivaa salaatin- ja pinaatinlehdet. Pane salaatin- ja pinaatinlehdet , porkkanaraaste sekä makkara patongin sisään. Lusikoi päälle salsa.