Terveellisiä reseptejä Päivällinen Bitzin kal... Bitzin kalakääröt 30 minuuttia Näin valmistat helppoja ja herkullisia kikkailemattomia kalakääröjä. Ihania, aitoja makuja! Teksti: KUNTOPLUS 25. toukokuuta 2011 Bitzin kalakääröt Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 10 g (huoneenlämpöistä)voita ½ (luomu)sitruuna ¼ nippua tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tilliä tai ruohosipulia ½ lajia kauden vihanneksia 2 leivinpaperiarkkia, noin 30 x 30 cm 2 palaa kalaa 100 g – kaikki kalalajit käyvät Karkeaa suolaa ja pippuria myllystä Valmistus Hienonna yrtit ja sekoita ne voihin. Raasta sitruunan kuoren keltainen osa joukkoon. Purista hieman sitruunamehua joukkoon ja sekoita. Suikaloi vihannekset hienoksi. Levitä leivinpaperiarkit pöydälle. Pane uuni lämpiämään 180 asteeseen. Jaa vihannessuikaleet leivinarkeille. Aseta kalanpala kullekin arkille vihannesten päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Jaa yrtti-sitruunavoi kalapaloille. Tee leivinarkeista kääröt, joissa neste pysyy sisällä aikä vuoda pellille. Nosta kääröt uunipellille ja paista niitä 15 minuuttia 180 asteessa. Nosta valmiit kääröt lautasille, leikkaa auki ja tarjoile välittömästi.