Artisokka-salami-pizzaleivät

20 minuuttia
555 kcal

Päivällinen

Artisokka-salami-pizzaleivät

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g vaaleaa täysjyväleipää
  • 4 dl valmista tomaattikastiketta
  • 6 säilöttyä latva-artisokkaa
  • 8 viipaletta salamia
  • ½ dl mustia oliiveja
  • 2 kourallista basilikaa
  • 40 g vähärasvaista mozzarellaa
  • 200 g vihreää salaattia

Valmistus

Leikkaa leipä viipaleiksi ja paahda viipaleita 200-asteisessa uunissa 5 min.

Voitele leipäviipaleet tomaattikastikkeella ja levitä päälle viipaloidut tai neljään osaan leikatut latva-artisokat, salamiviipaleet, oliivit ja basilikanlehdet. Levitä päällimmäiseksi mozzarellaviipaleet ja paista leipiä 210-asteisessa uunissa 10 min.

Syö leivät salaatin kanssa.