Pähkinäinen espresso

5 minuuttia
3 kcal

Täyteläinen säväys espressoon hasselpähkinäjauheesta.

Pähkinäinen espresso

Pidä näyttö päällä

Valmistus

  • Espresson valmistaminen käy yksinkertaisimmin espressokoneella, joka joko jauhaa kahvin pavuista tai käyttää podeja.

  • Jos käytät mutteripannua, kahvijauhe pannaan suodattimeen (älä painele jauhetta lian tiukkaan, muuten vesi ei pääse sen läpi) ja kahvi keitetään liedellä.

  • Saat espressosta erittäin herkullista, kun ripottelet sen pinnalle hasselpähkinäjauhetta. (Hasselpähkinäjauhetta valmistavat sekä Meira että Roberts)

Terveellisyys

Espressossa on kahvirasvaa, minkä vuoksi se ei ole yhtä terveellistä kuin suodatinkahvi. Juoman päälle ripotellussa hasselpähkinässä on elimistölle edullisia rasvahappoja, kivennäisaineita ja E-vitamiinia.


Newsletter background