Pähkinäinen espresso

5 minuuttia
3 kcal

Täyteläinen säväys espressoon hasselpähkinäjauheesta.

Pähkinäinen espresso

Pidä näyttö päällä

Valmistus

  • Espresson valmistaminen käy yksinkertaisimmin espressokoneella, joka joko jauhaa kahvin pavuista tai käyttää podeja.

  • Jos käytät mutteripannua, kahvijauhe pannaan suodattimeen (älä painele jauhetta lian tiukkaan, muuten vesi ei pääse sen läpi) ja kahvi keitetään liedellä.

  • Saat espressosta erittäin herkullista, kun ripottelet sen pinnalle hasselpähkinäjauhetta. (Hasselpähkinäjauhetta valmistavat sekä Meira että Roberts)

Terveellisyys

Espressossa on kahvirasvaa, minkä vuoksi se ei ole yhtä terveellistä kuin suodatinkahvi. Juoman päälle ripotellussa hasselpähkinässä on elimistölle edullisia rasvahappoja, kivennäisaineita ja E-vitamiinia.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background