Ostoslista ruokaohjeille

Ruispuuro, viherkaalisalaatti, meatizza ja viherkaalikeitto.

Ostoslista KUNTO PLUSsan nro 1/2012 ruokakorttien ohjeille.

  • 45 g ruishiutaleita
  • 2 kuivattua luumua
  • 2 kuivattua aprikoosia
  • 3 rkl maustamatonta skyriä
  • 75 g marjoja: mustikoita, vadelmia, mansikoita tai karhunvatukoita
  • 40 g ohraryynejä
  • ½ granaattiomenaa
  • ½ hapanta omenaa
  • ¼ kurkkua
  • 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 75 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g paprikaa
  • tuoretta oreganoa tai rosmariinia
  • 15 g juustoraastetta, esimerkiksi gruyerea tai emmentalia
  • ¼ vihreää chiliä
  • 50 g spelttiryynejä
  • 250 g lehtikaalia
  • 50 g juuripersiljaa