Neilikanmakuinen karpalopunssi

Neilikan ja appelsiinin aromeita

perjantai 19. marraskuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

3 dl karpalomehua
1 tl kokonaisia neilikoita
2 viipaletta luomuappelsiinia
10 hasselpähkinää
2 rkl kuivattuja karpaloita


Valmistus

Paahda hasselpähkinät ja poista ruskea kuorikalvo hieromalla.

Lisää neilikat mehuun, kuumenna mehu ja anna sen maustua 5 minuuttia. Siivilöi mehu, annostele se laseihin ja koristele appelsiinista leikatuilla kolmioilla, pähkinöillä ja kuivatuilla karpaloilla.

Terveysbonus

Terveellinen pieni välipala sisältää antioksidantteja, hyviä rasvahappoja ja virkistäviä hiilihydraatteja.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee