Neilikanmakuinen karpalopunssi

10 minuuttia
165 kcal

Neilikan ja appelsiinin aromeita

Neilikanmakuinen karpalopunssi

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 3 dl karpalomehua
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
  • 2 Viipale luomuappelsiinia
  • 10 hasselpähkinää
  • 2 rkl kuivattuja karpaloita

Valmistus

Paahda hasselpähkinät ja poista ruskea kuorikalvo hieromalla.

Lisää neilikat mehuun, kuumenna mehu ja anna sen maustua 5 minuuttia. Siivilöi mehu, annostele se laseihin ja koristele appelsiinista leikatuilla kolmioilla, pähkinöillä ja kuivatuilla karpaloilla.

Terveysbonus

Terveellinen pieni välipala sisältää antioksidantteja, hyviä rasvahappoja ja virkistäviä hiilihydraatteja.