Rypäle-karpalotuoremehu

Auttaa elimistöä suojautumaan syövältä

perjantai 1. huhtikuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Rypäle-karpalotuoremehu

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 5 minuuttia

AINEKSET

100 g tummia, siemenettömiä rypäleitä

50 g tuoreita tai pakastettuja karpaloita

1/2 limetin mehu

1 dl vichyä

jääpaloja

Valmistus

Mehusta rypäleet ja karpalot. Mausta limettimehulla. Lisää joukkoon hiilihapotettua kivennäisvettä. Tarjoa jäiden ja limetinviipaleiden kera.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 100 kcal

Proteiinia: 0,8 g

Rasvaa: 0,5 g

Hiilihydraattia: 22,8 g

Kuitua: 1,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee