Ohje Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Pestoa, minttuskyriä ja hummusta

Reseptit Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

torstai 18. lokakuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Valmista maukkaat dipit pääruuan tai kasvisten kaveriksi.

Oletko KUNTO PLUSsan tilaaja? Lataa 2 viikon ravitsemussuunnitelmat täältä!


Pesto, minttuskyr ja hummus

Pesto

1 nippu basilikaa 
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä 
250 g pinaattia 
1 valkosipulinkynsi 
2 dl rypsiöljyä 
suolaa, pippuria 
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori


  • Soseuta basilika ja pinjansiemenet.
  • Lisää pinaatti ja valkosipuli.
  • Soseuta. Lisää öljy.
  • Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja raastetulla sitruunakuorella.


Minttuskyr

2 dl maustamatona skyriä 
1 limetin mehu ja raastettu kuori 
hienonnettua minttua 
suolaa ja pippuria


  • Sekoita skyr ja minttu keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisää limettimehu ja raastettu limetinkuori.


Hummus

400 g kuivattuja yön yli liotettuja kikherneitä 
2 rkl raastettua inkivääriä 
2 tl juustokuminaa 
1 hienonnettu chili 
1 murskattu valkosipulinkynsi 
1 sitruunan mehu 
½ dl rypsiöljyä 
1 rkl tahinia 


  • Liota kikherneitä yön yli, kaada liotusvesi pois. Keitä kikherneet kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Soseuta kypsennetyt kikherneet. Lisää muut aineet, soseuta ja mausta hummus suolalla sekä pippurilla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee