Viikuna-vuohenjuusto-kinkkukääröt

70 minuuttia
372 kcal

Lounas

Viikuna-vuohenjuusto-kinkkukääröt

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g luumutomaatteja
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • 4 kypsää viikunaa
  • 40 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 4 rkl hienonnettua
  • purjosipulia
  • 8 Viipale ilmakuivattua kinkkua
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • 80 g paahdettua ruisleipää

Valmistus

Halkaise tomaatit pituussuunnassa ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Valuta päälle tilkka öljyä. Paista tomaatteja 125-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Huuhdo ja halkaise viikunat. Sekoita vuohenjuusto ja hienonnettu ruohosipuli keskenään. Levitä vuohenjuusto viikunanpuolikkaille. Levitä kinkkuviipaleet alustalle ja nosta jokaisen viipaleen päälle viikunanpuolikas. Nosta tomaatinpuolikkaat päälle ja kiedo kinkku täytettyjen viikunanpuolikkaiden ympärille. Valuta päälle hunajaa ja nauti viikunat vastapaahdetun ruisleivän kanssa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background