Viikuna-vuohenjuusto-kinkkukääröt

Lounas

tiistai 14. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

100 g luumutomaatteja
suolaa
pippuria
oliiviöljyä
2 kypsää viikunaa
20 g pehmeää vuohenjuustoa
2 rkl hienonnettua
purjosipulia
4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
1 tl juoksevaa hunajaa
40 g paahdettua ruisleipää


Valmistus

Halkaise tomaatit pituussuunnassa ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Valuta päälle tilkka öljyä. Paista tomaatteja 125-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Huuhdo ja halkaise viikunat. Sekoita vuohenjuusto ja hienonnettu ruohosipuli keskenään. Levitä vuohenjuusto viikunanpuolikkaille. Levitä kinkkuviipaleet alustalle ja nosta jokaisen viipaleen päälle viikunanpuolikas. Nosta tomaatinpuolikkaat päälle ja kiedo kinkku täytettyjen viikunanpuolikkaiden ympärille. Valuta päälle hunajaa ja nauti viikunat vastapaahdetun ruisleivän kanssa.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa

    Saat vähemmän kaloreita, kun jätät leivän pois ja vähennät vuohenjuuston määrää.


  • Jos treenaat rankasti

    Runsaasti liikuntaa harrastavana tarvitset enemmän hiilihydraatteja. Siksi sinun kannattaa kaksinkertaistaa leipäannos.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee