4 supersalaattia

Herkullinen salaatti täyttää yhtä hyvin kuin monipuolinen ateria, ja siitä saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Täältä saat neljän superterveellisen ja maukkaan salaatin ohjeet.

Kaikki neljä ovat loistavia lounassalaatteja, sillä niissä on mukana myös täyttävää proteiinia, jolla jaksaa pidemmänkin päivän. Näitä salaatteja ei myöskään sekoteta ennen kuin lautasella, jolloin ainekset pysyvät raikkaina ja kasvikset rapsakoina myös silloin, kun salaatin ottaa evääksi.

h2Supersalaattiemme täyttävyyden salaisuudet/h2

h3Hedelmät ja vihannekset/h3 Salaateissa on runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, joissa on täyttävää ja kylläisyyttä antavaa kuitua, sekä energiaa hiilihydraatteina.

h3Proteiini/h3
Lihassa, kalassa, pavuissa, kikherneissä ja tofussa on proteiinia, joka täyttää hyvin ja pitää näläntunteen pitkään poissa.

h3Terveellinen rasva/h3
Kastikkeen ja muiden salaatin raaka-aineiden sisältämä rasva tyydyttää ruokahalun. Jos rasvaa on liian vähän, ruuasta ei tahdo saada kylläisyyden tunnetta.

Salaattiohjeet saat tämän sivun lopussa olevista linkeistä.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background