4 supersalaattia

Herkullinen salaatti täyttää yhtä hyvin kuin monipuolinen ateria, ja siitä saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Täältä saat neljän superterveellisen ja maukkaan salaatin ohjeet.

Kaikki neljä ovat loistavia lounassalaatteja, sillä niissä on mukana myös täyttävää proteiinia, jolla jaksaa pidemmänkin päivän. Näitä salaatteja ei myöskään sekoteta ennen kuin lautasella, jolloin ainekset pysyvät raikkaina ja kasvikset rapsakoina myös silloin, kun salaatin ottaa evääksi.

h2Supersalaattiemme täyttävyyden salaisuudet/h2

h3Hedelmät ja vihannekset/h3 Salaateissa on runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, joissa on täyttävää ja kylläisyyttä antavaa kuitua, sekä energiaa hiilihydraatteina.

h3Proteiini/h3
Lihassa, kalassa, pavuissa, kikherneissä ja tofussa on proteiinia, joka täyttää hyvin ja pitää näläntunteen pitkään poissa.

h3Terveellinen rasva/h3
Kastikkeen ja muiden salaatin raaka-aineiden sisältämä rasva tyydyttää ruokahalun. Jos rasvaa on liian vähän, ruuasta ei tahdo saada kylläisyyden tunnetta.

Salaattiohjeet saat tämän sivun lopussa olevista linkeistä.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background