Maustesilliä, punajuurta, kapriksia ja munaa.

45 minuuttia

Vaihda sinappi- ja smetanasillit napakkaan ja maukkaaseen maustesilliin. Ohje on etäistä sukua venäläiselle perinneruualle "Silliä turkissa".

Syö silliä tai silakkaa niin nivelet kiittävät

Maustesilliä, punajuurta, kapriksia ja munaa.

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 punajuurta
  • merisuolaa
  • 50 g vihreitä linssejä
  • 2 maustesillifileetä
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 2 rkl piparjuurilastuja
  • 2 munaa
  • 1 rkl kapriksia
  • tilliä

Lisäksi

  • 2 Viipale ruisleipää

Valmistus

  • Kuori ja lohko punajuuret.
  • Levitä lohkot vuokaan, jonka pohjalla on suolaa, ja paista 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  • Huuhtele linssit ja keitä ne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Valuta sillifileet.
  • Kääntele piparjuurilastuja kermaviilissä.
  • Keitä munia 7 minuuttia.
  • Asettele sillifileet tarjolle punajuuren, linssien, kapriksien, piparjuuren ja tillin kera.
  • Halkaise munat varovasti ja nosta keltuaiset sillin päälle.
  • Silppua valkuaiset ja ripottele ne sillin päälle.