Syö silliä tai silakkaa niin nivelet kiittävät

Maustesilliä, punajuurta, kapriksia ja munaa.

Vaihda sinappi- ja smetanasillit napakkaan ja maukkaaseen maustesilliin. Ohje on etäistä sukua venäläiselle perinneruualle "Silliä turkissa".

maanantai 16. syyskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

2 punajuurta
merisuolaa
50 g vihreitä linssejä
2 maustesillifileetä
2 rkl kermaviiliä
2 rkl piparjuurilastuja
2 munaa
1 rkl kapriksia
tilliä

Lisäksi

2 viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Kuori ja lohko punajuuret.
  • Levitä lohkot vuokaan, jonka pohjalla on suolaa, ja paista 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia. 
  • Huuhtele linssit ja keitä ne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Valuta sillifileet.
  • Kääntele piparjuurilastuja kermaviilissä. 
  • Keitä munia 7 minuuttia.
  • Asettele sillifileet tarjolle punajuuren, linssien, kapriksien, piparjuuren ja tillin kera. 
  • Halkaise munat varovasti ja nosta keltuaiset sillin päälle.
  • Silppua valkuaiset ja ripottele ne sillin päälle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee