Maustesilliä, punajuurta, kapriksia ja munaa.

45 minuuttia

Vaihda sinappi- ja smetanasillit napakkaan ja maukkaaseen maustesilliin. Ohje on etäistä sukua venäläiselle perinneruualle "Silliä turkissa".

Syö silliä tai silakkaa niin nivelet kiittävät

Maustesilliä, punajuurta, kapriksia ja munaa.

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 punajuurta
  • merisuolaa
  • 50 g vihreitä linssejä
  • 2 maustesillifileetä
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 2 rkl piparjuurilastuja
  • 2 munaa
  • 1 rkl kapriksia
  • tilliä

Lisäksi

  • 2 Viipale ruisleipää

Valmistus

  • Kuori ja lohko punajuuret.

  • Levitä lohkot vuokaan, jonka pohjalla on suolaa, ja paista 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

  • Huuhtele linssit ja keitä ne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Valuta sillifileet.

  • Kääntele piparjuurilastuja kermaviilissä.

  • Keitä munia 7 minuuttia.

  • Asettele sillifileet tarjolle punajuuren, linssien, kapriksien, piparjuuren ja tillin kera.

  • Halkaise munat varovasti ja nosta keltuaiset sillin päälle.

  • Silppua valkuaiset ja ripottele ne sillin päälle.