Rapu-fenkolisalaatti

Lounas

keskiviikko 3. helmikuuta 2010 teksti KUNTOPLUS

1 annos

¼ tl fenkolinsiemeniä
¼ tl suolaa
pippuria
1 rkl sitruunamehua
1 tl oliiviöljyä
1 fenkoli
100 g ravunlihaa
1 rkl hienonnettua
ruohosipulia
1 dl punasalaattia


Lisäksi:

täysjyväleipää


Valmistus

Jauha fenkolinsiemenet huhmareessa. Lisää suola, vastajauhettu pippuri, sitruunamehu sekä öljy. Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja sekoita marinadi suikaleiden joukkoon. Sekoita ravunliha, ruohosipuli ja tilkka marinadia keskenään. Annostele ravunliha salaatinlehtien päälle lautaselle. Nosta marinoidut fenkolisuikaleet päälle. Syö salaatti leivän kanssa.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa:

    Saat vähemmän kaloreita, kun jätät leivän syömättä. Saat salaatista runsaasti täyttävää proteiinia.


  • Jos treenaat rankasti:

    Tarvitset lisää hiilihydraatteja tyhjentyneisiin varastoihin. Saat niitä, kun syöt salaatin kanssa yhden ylimääräisen leipäviipaleen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee