Rapu-fenkolisalaatti

15 minuuttia
368 kcal

Lounas

Rapu-fenkolisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • ½ tl fenkolinsiemeniä
  • ½ tl suolaa
  • pippuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 fenkoli
  • 200 g ravunlihaa
  • 2 rkl hienonnettua
  • ruohosipulia
  • 2 dl punasalaattia

Lisäksi:

  • täysjyväleipää

Valmistus

Jauha fenkolinsiemenet huhmareessa. Lisää suola, vastajauhettu pippuri, sitruunamehu sekä öljy. Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja sekoita marinadi suikaleiden joukkoon. Sekoita ravunliha, ruohosipuli ja tilkka marinadia keskenään. Annostele ravunliha salaatinlehtien päälle lautaselle. Nosta marinoidut fenkolisuikaleet päälle. Syö salaatti leivän kanssa.