Rapu-fenkolisalaatti

15 minuuttia
368 kcal

Lounas

Rapu-fenkolisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • ½ tl fenkolinsiemeniä
  • ½ tl suolaa
  • pippuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 fenkoli
  • 200 g ravunlihaa
  • 2 rkl hienonnettua
  • ruohosipulia
  • 2 dl punasalaattia

Lisäksi:

  • täysjyväleipää

Valmistus

Jauha fenkolinsiemenet huhmareessa. Lisää suola, vastajauhettu pippuri, sitruunamehu sekä öljy. Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja sekoita marinadi suikaleiden joukkoon. Sekoita ravunliha, ruohosipuli ja tilkka marinadia keskenään. Annostele ravunliha salaatinlehtien päälle lautaselle. Nosta marinoidut fenkolisuikaleet päälle. Syö salaatti leivän kanssa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background