Leivitettyä tofua ja salaattia

30 minuuttia
504 kcal

Ravitseva ja täyttävä evässalaatti sille, joka ei syö lihaa.

Leivitettyä tofua ja salaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 260 g tofua
  • 1 kananmunaa
  • ½ rkl majoneesia
  • ½ rkl dijoninsinappia
  • 2 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ripaus pippuria
  • 40 g parmesaaniraastetta
  • ½ tl paprikajauhetta

alaattiainekset

  • 10 tuoretta vihreää parsaa
  • 1 punaista paprikaa
  • 4 porkkanaa
  • 2 punasipuli

Koristeeksi

  • Minttua

Jogurttikastike

  • 1 dl jogurttia
  • 2 tl sitruunamehua
  • ½ sitruunan kuori
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • ½ kourallista mintunlehtiä
  • 2 tl majoneesia
  • 1 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 ripaus ripaus cayennenpippuria

Valmistus

  • Leikkaa tofu noin 10 cm:n pituisiksi tangoiksi. Sekoita muna, sinappi, majoneesi ja mausteet kulhossa keskenään.

  • Raasta parmesaanijuusto ja kaada raaste lautaselle.

  • Kasta tofutangot ensin munaseokseen ja kierittele ne sitten parmesaaniraasteessa.

  • Levitä tangot pellille ja pane 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi

  • Nosta lämpö maksimiin ja jatka paistamista 2 minuuttia.

  • Sekoita kastikkeainekset keskenään.

  • Leikkaa porkkanat, paprika ja parsat suikaleiksi.

  • Kaada jogurttikastike salaattiastian pohjalle ja asettele muut ainekset päälle.

  • Hienonna minttu ja ripottele se salaatin joukkoon.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background