Leivitettyä tofua ja salaattia

30 minuuttia
504 kcal

Ravitseva ja täyttävä evässalaatti sille, joka ei syö lihaa.

Leivitettyä tofua ja salaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 260 g tofua
  • 1 kananmunaa
  • ½ rkl majoneesia
  • ½ rkl dijoninsinappia
  • 2 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ripaus pippuria
  • 40 g parmesaaniraastetta
  • ½ tl paprikajauhetta

alaattiainekset

  • 10 tuoretta vihreää parsaa
  • 1 punaista paprikaa
  • 4 porkkanaa
  • 2 punasipuli

Koristeeksi

  • Minttua

Jogurttikastike

  • 1 dl jogurttia
  • 2 tl sitruunamehua
  • ½ sitruunan kuori
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • ½ kourallinen mintunlehtiä
  • 2 tl majoneesia
  • 1 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 ripaus ripaus cayennenpippuria

Valmistus

  • Leikkaa tofu noin 10 cm:n pituisiksi tangoiksi. Sekoita muna, sinappi, majoneesi ja mausteet kulhossa keskenään.

  • Raasta parmesaanijuusto ja kaada raaste lautaselle.

  • Kasta tofutangot ensin munaseokseen ja kierittele ne sitten parmesaaniraasteessa.

  • Levitä tangot pellille ja pane 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi

  • Nosta lämpö maksimiin ja jatka paistamista 2 minuuttia.

  • Sekoita kastikkeainekset keskenään.

  • Leikkaa porkkanat, paprika ja parsat suikaleiksi.

  • Kaada jogurttikastike salaattiastian pohjalle ja asettele muut ainekset päälle.

  • Hienonna minttu ja ripottele se salaatin joukkoon.