Leivitettyä tofua ja salaattia

Ravitseva ja täyttävä evässalaatti sille, joka ei syö lihaa.

perjantai 17. toukokuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

Valmistusaineet

(1 annos)

Leivitetyt tofutangot

130 g tofua
½ kananmunaa
¼ rkl majoneesia
¼ rkl dijoninsinappia
1 tl suolaa
½ valkosipulinkynttä
ripaus pippuria
20 g parmesaaniraastetta
¼ tl paprikajauhetta/em

h3Salaattiainekset/h3
em 5 tuoretta vihreää parsaa
½ punaista paprikaa
2 porkkanaa
1 punasipuli/em

h3Koristeeksi/h3
emMinttua/em

h3Jogurttikastike/h3
em½ dl jogurttia
1 tl sitruunamehua
¼ sitruunan kuori
ripaus suolaa
ripaus pippuria
¼ kourallista mintunlehtiä
1 tl majoneesia
½ hienonnettua valkosipulinkynttä
ripaus cayennenpippuria

h3Valmistus/h3
ulliLeikkaa tofu noin 10 cm:n pituisiksi tangoiksi. Sekoita muna, sinappi, majoneesi ja mausteet kulhossa keskenään./li
liRaasta parmesaanijuusto ja kaada raaste lautaselle./li
liKasta tofutangot ensin munaseokseen ja kierittele ne sitten parmesaaniraasteessa./li
liLevitä tangot pellille ja pane 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi/li
liNosta lämpö maksimiin ja jatka paistamista 2 minuuttia./li

liSekoita kastikkeainekset keskenään./li
liLeikkaa porkkanat, paprika ja parsat suikaleiksi./li
liKaada jogurttikastike salaattiastian pohjalle ja asettele muut ainekset päälle./li
liHienonna minttu ja ripottele se salaatin joukkoon./li/ul

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee