Leivitettyä tofua ja salaattia

30 minuuttia
504 kcal

Ravitseva ja täyttävä evässalaatti sille, joka ei syö lihaa.

Leivitettyä tofua ja salaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 260 g tofua
  • 1 kananmunaa
  • ½ rkl majoneesia
  • ½ rkl dijoninsinappia
  • 2 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ripaus pippuria
  • 40 g parmesaaniraastetta
  • ½ tl paprikajauhetta

alaattiainekset

  • 10 tuoretta vihreää parsaa
  • 1 punaista paprikaa
  • 4 porkkanaa
  • 2 punasipuli

Koristeeksi

  • Minttua

Jogurttikastike

  • 1 dl jogurttia
  • 2 tl sitruunamehua
  • ½ sitruunan kuori
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • ½ kourallista mintunlehtiä
  • 2 tl majoneesia
  • 1 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 ripaus ripaus cayennenpippuria

Valmistus

  • Leikkaa tofu noin 10 cm:n pituisiksi tangoiksi. Sekoita muna, sinappi, majoneesi ja mausteet kulhossa keskenään.

  • Raasta parmesaanijuusto ja kaada raaste lautaselle.

  • Kasta tofutangot ensin munaseokseen ja kierittele ne sitten parmesaaniraasteessa.

  • Levitä tangot pellille ja pane 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi

  • Nosta lämpö maksimiin ja jatka paistamista 2 minuuttia.

  • Sekoita kastikkeainekset keskenään.

  • Leikkaa porkkanat, paprika ja parsat suikaleiksi.

  • Kaada jogurttikastike salaattiastian pohjalle ja asettele muut ainekset päälle.

  • Hienonna minttu ja ripottele se salaatin joukkoon.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background