Leivitettyä tofua ja salaattia
Ravitseva ja täyttävä evässalaatti sille, joka ei syö lihaa.
Ravitseva ja täyttävä evässalaatti sille, joka ei syö lihaa.
Leikkaa tofu noin 10 cm:n pituisiksi tangoiksi. Sekoita muna, sinappi, majoneesi ja mausteet kulhossa keskenään.
Raasta parmesaanijuusto ja kaada raaste lautaselle.
Kasta tofutangot ensin munaseokseen ja kierittele ne sitten parmesaaniraasteessa.
Levitä tangot pellille ja pane 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi
Nosta lämpö maksimiin ja jatka paistamista 2 minuuttia.
Sekoita kastikkeainekset keskenään.
Leikkaa porkkanat, paprika ja parsat suikaleiksi.
Kaada jogurttikastike salaattiastian pohjalle ja asettele muut ainekset päälle.
Hienonna minttu ja ripottele se salaatin joukkoon.