Vadelmainen ohukaiskakku

30 minuuttia
231 kcal

Ihana ohukaiskakku, ilman jauhoja ja sokeria.

Ohukaiset

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta (Taikinasta tulee 8‒9 ohukaista.)

  • 2 annosta (Taikinasta tulee 8‒9 ohukaista.)
  • ¼ kypsä banaani
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¾ munaa
  • ¾ valkuaista
  • ¼ dl pellavansiemenjauhetta
  • kookosöljyä paistamiseen

Vadelmatäyte

  • 62 g mascarpone-juustoa
  • 50 g maustamatonta maitorahkaa
  • ¼ pieni tl steviaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • 31 g vadelmia

Päälle

  • 31 g marjoja ja/tai hedelmiä

Valmistus

  • Sekoita kaikki taikinan aineet keskenään ja paista taikinasta ohukaisia kookosöljyssä paistinpannussa.
  • Anna ohukaisten jäähtyä ja sekoita sillä aikaa vadelmatäytteen ainekset keskenään.
  • Kokoa kakku: pane pohjimmaiseksi ohukainen ja levitä sen päälle täytettä nosta päälle uusi ohukainen ja levitä sen päälle täytettä. Jatka vuorotellen ohukaisia ja täytettä. Koristele lopuksi marjoilla ja/tai hedelmillä.
  • Leikkaa ohukaiskakku terävällä veitsellä 8 osaan.

Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin


Newsletter background