Vadelmainen ohukaiskakku

Ihana ohukaiskakku, ilman jauhoja ja sokeria.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti M. Kristensen

Ohukaiset

8 annosta (Taikinasta tulee 8‒9 ohukaista.)

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

8 annosta (Taikinasta tulee 8‒9 ohukaista.)

1 kypsä banaani

½ tl vaniljajauhetta

3 munaa

3 valkuaista

½ dl pellavansiemenjauhetta

kookosöljyä paistamiseen

Vadelmatäyte

250 g mascarpone-juustoa

200 g maustamatonta maitorahkaa

1 pieni tl steviaa

½ tl vaniljajauhetta

125 g vadelmia

Päälle

125 g marjoja ja/tai hedelmiä

Valmistus

  • Sekoita kaikki taikinan aineet keskenään ja paista taikinasta ohukaisia kookosöljyssä paistinpannussa.


  • Anna ohukaisten jäähtyä ja sekoita sillä aikaa vadelmatäytteen ainekset keskenään.

  • Kokoa kakku: pane pohjimmaiseksi ohukainen ja levitä sen päälle täytettä nosta päälle uusi ohukainen ja levitä sen päälle täytettä. Jatka vuorotellen ohukaisia ja täytettä. Koristele lopuksi marjoilla ja/tai hedelmillä.

  • Leikkaa ohukaiskakku terävällä veitsellä 8 osaan.

Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin

ravintosisältö/annos

Energiaa: 231 kcal

Proteiinia: 9,6 g

Rasvaa: 18 g

Hiilihydraattia: 9 g

Kuitua: 2 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee