Vadelmainen ohukaiskakku

Ihana ohukaiskakku, ilman jauhoja ja sokeria.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

8 annosta (Taikinasta tulee 8‒9 ohukaista.)

Ohukaiset

1 kypsä banaani
½ tl vaniljajauhetta
3 munaa
3 valkuaista
½ dl pellavansiemenjauhetta
kookosöljyä paistamiseen

Vadelmatäyte

250 g mascarpone-juustoa
200 g maustamatonta maitorahkaa
1 pieni tl steviaa
½ tl vaniljajauhetta
125 g vadelmia

Sokeri, stevia ja muut makeutusaineet – miten ne vaikuttavat elimistöön ja terveyteen? Vastaus tulee täällä

Päälle

125 g marjoja ja/tai hedelmiä

Valmistus

  • Sekoita kaikki taikinan aineet keskenään ja paista taikinasta ohukaisia kookosöljyssä paistinpannussa.

  • Anna ohukaisten jäähtyä ja sekoita sillä aikaa vadelmatäytteen ainekset keskenään.

  • Kokoa kakku: pane pohjimmaiseksi ohukainen ja levitä sen päälle täytettä nosta päälle uusi ohukainen ja levitä sen päälle täytettä. Jatka vuorotellen ohukaisia ja täytettä. Koristele lopuksi marjoilla ja/tai hedelmillä.

  • Leikkaa ohukaiskakku terävällä veitsellä 8 osaan.

Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee