Täytetyt spelttiohukaiset

Maukasta ja silti kevyttä.

tiistai 26. helmikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Täytetyt spelttiohukaiset

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

Taikina

1 dl karkeita spelttijauhoja

1 dl vettä

¼ tl suolaa

½ munanvalkuaista

Täyte

100 g broilerin rintafileetä

½ tl curryjauhetta

suolaa ja pippuria

½ tl oliiviöljyä

100 g fenkolia

100 g porkkanaa

50 g avokadoa

2 pientä kirsikkatomaattia

¼ punaista paprikaa

3-4 pientä salaatinlehteä, mielellään sydänsalaattia

1 rkl maustamatonta jogurttia

Valmistus

Sekoita jauhot, vesi, suola ja valkuainen keskenään. Anna taikinan turvota 20 min. Paista 2–3 ohukaista pinnoitetussa paistinpannussa ilman rasvaa. Paloittele broilerin rintafilee. Mausta palat currylla, suolalla ja pippurilla. Paista paloja oliiviöljyssä 3–4 min. Suikaloi fenkoli ja porkkana perunankuorimaveitsellä. Leikkaa avokado kuutioiksi. Valele kuutioiden päälle viinietikkaa tai sitruunamehua, etteivät ne tummu. Leikkaa tomaatit neljään osaan ja paprika kuutioiksi. Levitä salaatinlehdet ohukaisten päälle ja jaa täyteaineet salaatinlehdille. Valuta jogurtti joukkoon, kääri ohukaiset rullalle tai taita toinen laita täytteen päälle ja nauti.

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 540 kcal

Proteiinia: 34,1 g

Rasvaa: 14,4 g

Hiilihydraattia: 77,1 g

Kuitua: 16,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee