Terveellisiä reseptejä Letut ja lettutaikina Tattariräi... Tattariräiskäle paistetun munan ja parmankinkun kanssa 15 minuuttia Tämä tuhti räiskäle on hyvä valinta välipalaksi ennen lihastreeniä, koska se sisältää runsaasti proteiinia. Teksti: Michelle Kristensen 15. syyskuuta 2014 Proteiinia ja hitaita hiilihydraatteja välipalaksi ennen lihastreeniä. Tattariräiskäle paistetun munan ja parmankinkun kanssa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 iso muna ½ dl kevytmaitoa 4 tl tattarijauhoa Veitsenkärjellinen suolaa 1 tl kookosöljyä paistamiseen Täyte 2 muna 4 Viipale parmankinkkua Chilihiutaleita Merisuolaa, mustapippuria myllystä Koristeeksi Ruohosipulia keltaista paprikaa tuoretta basilikaa Tee näin Vatkaa taikinan ainekset yhteen ja paista räiskäle 1 - 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Paista samalla pannulla kovalla lämmöllä muna ja parmankinkku. Nosta muna ja kinkku letun päälle ja koristele annos yrteillä ja paprikalla. Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin