Proteiinia ja hitaita hiilihydraatteja välipalaksi ennen lihastreeniä.

Tattariräiskäle paistetun munan ja parmankinkun kanssa

Tämä tuhti räiskäle on hyvä valinta välipalaksi ennen lihastreeniä, koska se sisältää runsaasti proteiinia.

tiistai 16. syyskuuta 2014 teksti M. Kristensen

Tattariräiskäle paistetun munan ja parmankinkun kanssa

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

1 iso muna

¼ dl kevytmaitoa

2 tl tattarijauhoa

Veitsenkärjellinen suolaa

½ tl kookosöljyä paistamiseen

Täyte

1 muna

2 viipale parmankinkkua

Chilihiutaleita

Merisuolaa, mustapippuria myllystä

Koristeeksi

Ruohosipulia

keltaista paprikaa

tuoretta basilikaa

Tee näin


  • Vatkaa taikinan ainekset yhteen ja paista räiskäle 1 - 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Paista samalla pannulla kovalla lämmöllä muna ja parmankinkku.
  • Nosta muna ja kinkku letun päälle ja koristele annos yrteillä ja paprikalla.

Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee