Maissiletut ja tomaatti-avokadosalsaa

Lounaaksi tai eväsretkelle

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Maissiletut ja tomaatti-avokadosalsaa

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

½ dl vehnäjauhoja

¼ tl leivinjauhetta

½ dl rasvatonta maitoa

100 g pakaste- tai tölkkimaissia

½ munaa

½ dl hienonnettua persiljaa

öljyä

Tomaatti-avokadosalsa:

¼ avokadoa

1 kevätsipuli

2 tomaattia

tilkka sitruunamehua

suolaa

pippuria

½-1 punaista chiliä

Valmistus

Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää maito ja muna ja vatkaa taikina tasaiseksi. Lisää maissi ja persilja. Kuumenna pari tippaa öljyä pinnoitetussa paistinpannussa ja paista ohukaiset pannussa. Leikkaa avokado ja tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja chili. Sekoita vihannekset keskenään ja mausta salsa sitruunamehulla ja maun mukaan suolalla ja pippurilla. Nauti ohukaiset salsan kera.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 380 kcal

Proteiinia: 14 g

Rasvaa: 10 g

Hiilihydraattia: 63 g

Kuitua: 9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee