Suklaaleivokset
Korvaa kahvipöydän konvehdit herkullisilla pikku suklaaleivoksilla, joihin kätkeytyy kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.
Korvaa kahvipöydän konvehdit herkullisilla pikku suklaaleivoksilla, joihin kätkeytyy kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.
Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä.
Jäähdytä marsipaani ja raasta hienoksi. Vatkaa keltuaiset ja marsipaani vaaleaksi vaahdoksi (noin 8 minuuttia). Sekoita sulatettu suklaa, rusinat, hienonnetut luumut ja karpalot, pähkinät ja mantelit vähitellen vaahdon joukkoon.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto varovasti nostelemalla muiden aineiden joukkoon. Vuoraa vuoka, 25 x 30 cm, leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 30‒40 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi.
Leikkaa pieniksi neliöiksi ja tarjoa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijasta tai minttusorbetin kanssa jälkiruuaksi.