Suklaaleivokset

80 minuuttia
166 kcal

Korvaa kahvipöydän konvehdit herkullisilla pikku suklaaleivoksilla, joihin kätkeytyy kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.

Suklaaleivokset

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 20 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)
  • 15 g marsipaania (vähintään 60 % mantelia)
  • munaa, keltuaiset ja valkuaiset erikseen
  • 5 g rusinoita
  • 5 g kuivattuja luumuja
  • 5 g kuivattuja karpaloita
  • 5 g macadamiapähkinöitä
  • 5 g kuorittuja manteleita
  • ¼ rkl raakakaakaojauhetta

Lisäksi:

  • minttusorbettia

Valmistus

  • Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä.

  • Jäähdytä marsipaani ja raasta hienoksi. Vatkaa keltuaiset ja marsipaani vaaleaksi vaahdoksi (noin 8 minuuttia). Sekoita sulatettu suklaa, rusinat, hienonnetut luumut ja karpalot, pähkinät ja mantelit vähitellen vaahdon joukkoon.

  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto varovasti nostelemalla muiden aineiden joukkoon. Vuoraa vuoka, 25 x 30 cm, leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 30‒40 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi.

  • Leikkaa pieniksi neliöiksi ja tarjoa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijasta tai minttusorbetin kanssa jälkiruuaksi.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background