Kokojyväpatongit

4,5 tuntia
249 kcal

Helppoa ja herkullista

Nauti keiton, salaatin tai lämpimän ruuan lisukkeena.

Kokojyväpatongit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 patongille

  • 6½ g hiivaa
  • 3⅓ dl vettä
  • 2½ dl kypsennettyjä, jäähdytettyjä vehnä- tai spelttisuurimoita
  • ½ rkl suolaa
  • ½ tl oliiviöljyä
  • 200 g hienoja spelttijauhoja
  • 200 g vehnäjauhoja

Valmistus

  • Sekoita vehnäjauhoja lukuun ottamatta kaikki ainekset ja alusta taikinaa 10 minuuttia. Lisää vehnäjauhot, ja jatka alustamista pöydällä.

  • Kun taikina irtoaa pöydästä, voitele se öljyllä ja anna kohota 3 tuntia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa.

  • Vaivaa taikina uudestaan ja leivo siitä patonkeja.

  • Anna kohota 45 minuuttia liinan alla. Voitele vedellä tai piimällä, ripottele koristeeksi jauhoja tai hiutaleita.

  • Paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Voidaan pakastaa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background